Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Amateur..... πονηρή μαϊμού

Για τον soyer που λες Βικτώρια, ότι μπορεί να είναι εγκλωβισμένος, και ότι μπορεί να είναι ένας ραδιοερασιτέχνης που γεννήθηκε εκεί, και σαν όλους εμάς απλά να αγαπά τις ασύρματες επικοινωνίες? Τι άλλο να πώ....
Αν ήταν έτσι, και οι προθέσεις του ήταν απλά να κάνει το χόμπυ του, έστω και "πειρατικά", δεν θα σε έμπλεκε σε ψεύτική επαφή μαζί του, ξεγελώντας με, ξεγελώντας και μπλέκοντας και άλλους φαντάζομαι, ούτε τον Δημήτρη SV2GWY για τον οποίο μάλιστα έχει αναρτήσει στον QRZ λογαριασμό του, την ψεύτικη QSL με ευχαριστήρια μάλιστα αναφορά προς αυτόν!! ΕΕΕΕ....μετά από όλα αυτά, επέτρεψέ μου να μην πιστεύω, ότι είναι και τόσο αγνός. Αυτό που ίσως ήθελε, το πέτυχε! Να μας βάλει να φαγωθούμε... (δική μου γνώμη πάντα)
Προσωπικά, στο cluster αν τον πετυχαίνω, θα του τα χώνω και όποιος θέλει ακολουθεί!
Αυτά έχω να πω για το κεφάλαιο soyer, και δεν ξανασχολούμαι.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας..... SV1GSU

Δεν υπάρχουν σχόλια: