Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Διαβούλευση ....παρωδία;;

    Λίγο ως πολύ όλοι την έχουμε πάρει γραμμή!
Κάποιοι από εμάς έχουν μπει και έχουν καταθέσει και τις απόψεις τους, τα συμφωνώ τους και τα διαφωνώ τους, το μακρύ τους και το κοντό τους όπως λέει και μια ψυχή.
Όλες δεκτές και σεβαστές.
    Όταν όμως κάποιος καταθέτει ρε πανηλίθιε κολλημένε μια άποψη, ψήφισε μόνο αν συμφωνείς ή διαφωνείς με αυτό που λέει! Μην ψηφιζεις αρνητικά ΠΡΟΣΩΠΑ μόνο και μόνο επειδή αυτός είναι ο Μήτσος που δεν γουστάρεις τη φάτσα του, ή ο Βαγγέλης που σου έφαγε παλαιότερα μια γκόμενα, ή ο Νικολάκης που ανήκει σε άλλο σύλλογο από αυτόν που ανήκεις εσύ!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά ο αμέσως επόμενος ή μεθεπόμενος που γράφει την άποψή του, και έχει την ίδια ακριβώς άποψη με το Μήτσο, με το Βαγγέλη, και το Νικολάκη, έχει ένα σωρό θετικές ψήφους! Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα το κόλλημα κάποιων, με κάποιους άλλους.
   ΟΧΙ πρόσωπα λοιπόν, αλλά απόψεις ψήφισε! Επίσης πανβλακέντιε ρατσιστή, ξεκόλλα με τους SW, ραδιοερασιτέχνες είναι και αυτοί, και μάλιστα πολλοί από αυτούς σου "ρίχνουν" στα αυτιά!!
Προπαντώς στο χαρακτήρα!!
Ηλίθιε και πανηλίθιε!! 

Άντε μήπως και μας λάβουν σοβαρά υπ'όψιν...
Αμήν αμαρτωλοί...

14 σχόλια:

SV1EML είπε...

ΣΥΝΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΩΣΤΑ 100%
73 ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ, Ντίνο.
Γνωρίζεις πως ο πους της στρουθοκαμήλου...

SV1GSU είπε...

Τι έπαθε το πους της στρουθοκαμήλου τελικά;;

Ανώνυμος είπε...

Ας μην σχολιαζανε τις δημοσιευμενες αποψεις συναδελφων. Για αυτο υπαρχουνε οι ψηφοι.
Κατα τα αλλα η συμμετοχη ητανε εξαιρετικα μικρη. Εκτιμω οσους συμμετειχανε και καταθεσανε τις αποψεις τους.
Συμφωνω μαζι σου καποιοι καταφερθηκανε κατα των sw χωρις σοβαρα επιχειρηματα και καποιοι προσπαθησανε ανεπιτυχως ευτυχως να τους βγαλουνε εξω απο τα uhf!!
Χολη σκετη βρε παιδι μου και προσπαθεια οι νεοι να μεινουνενε στο ιντερνετ κιοχι στο χομπι. Δεινοσαυριτιδα οξεια σου λεει τιποτα. Φαγανε κατι αρνητικες τους ηρθε ο ουρανος σφοντιλι με τι μουτρα να ξαναεμφανισθουνε στα στεκια και της συχνοτητες.
Αυτα εχουνε τελειωσει τωρα. Για να δουμε τι θα δουμε.

The one with no shadow είπε...

πώς βάζω πράσινο χεράκι στο σχόλιο αυτό?!?

SV1GSU είπε...

Όχι άλλα πράσινα και κόκκινα χεράκια!

SV1EML είπε...

ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΗΠΩΣ?ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ!!!ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
73

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Σοβαρά τώρα...
Υπάρχει περίπτωση Κώστα να λάβει -ο όποιος υπεύθυνος- υπόψιν του ορισμένες απ' αυτές τις παρατηρήσεις;Και το πιό άσχημο είναι ότι θα μας κράξουν ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ-ΚΑΙ ΠΑΛΙ- ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.
Τι να πώ....
Αυτό που βλέπω εγώ ΑΜΕΣΑ να γίνεται εξ αιτίας ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ (κατα κάποιο τρόπο) δημιουργία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (για να έχουν ησυχο το κεφάλι τους οι δημοσιουπάλληλοι και να μην συνδιαλέγονται με τον χ,ψ άσχετο,πανύβλακα!!)
Τζάμπα καίει η λάμπα Κωστάκηηη....
73
και μεγιά μας
(Και μη με λέτε μεθαύριο Προφήτη!!Μόνοι μας βγάλαμε τα ματάκια μας!!-ως συνήθως-)

SV1GSU είπε...

Αμήν και πότε!!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε ποιοι (ονόματα) θα επιληφθούν αποφασίσουν για το μέλλον της διαβούλευσης?

bubis

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζουμε ποιοι (ονόματα) θα επιληφθούν αποφασίσουν για το μέλλον της διαβούλευσης?

bubis

Ανώνυμος είπε...

Συνομοσπονδια οχι. Υπαρχει σωματειο σφραγιδα φερομενο ως Ομοσπονδια Ραδιοερασιτεχνων Ελλαδος. Ακου ομοσπονδια τρομαρα τους
Κανεις δε ξερει ουτε το ΔΣ του τους λογους ιδρυσης-υπαρξης του. Δε φανηκανε ποτε ουτε πηρανε καποια θεση στα δικα μας δρωμενα ουτε στη διαβουλευση. Μοναδικη εντιμη λυση που τους απομενει παραιτηση/αναγγελια εκλογων χωρις ναναι υποψηφιοι ξανα τρομαρα τους ειναι και παλιοι στα διακριτικα και στη νοοτροπια.

Ανώνυμος είπε...

Μπουμπη ο γ.γ. Κατσικας Σ του υπουργειου εχει το γενικο προσταγμα δε το διαβασες στη προκηρυξη; Καποιοι αλλοι υπαλληλοι θαχουνε κιαυτοι μεριδιο. Αντιδραστικοι συντηρουκλες αφεντικα(;) συχνοτητων ανθρωποι που νομιζουνε τους καταξιωνει η μεγαλη θεση σε συλλογο κιαλλοι προβληματικοι θα πεσουνε στο υπουργειο μη βγουνε βραχεα οι καινουργιοι. Αποξω αποξω ταχουνε γραψει ρε παιδια δε ταδατε;

The one with no shadow είπε...

τότε ΓΙΑΤΙ να μπουνε ΚΑΝ στην διαδικασία να αλλάξουνε την Υ.Α 68000; Μιά χαρουλα δεν τους κάλυπτε οπως ήτανε;

Κάποια πράγματα δεν εχουν νόημα. Κάποια άλλα όμως, ναι. Πιστευω οτι η διαβούλευση ανήκει στο 2ο.

Τουλάχιστο δόθηκε βήμα. Βήμα ισάξιο, σε ομάδες και μεμονωμένους, σε "de facto" και ανεξάρτητα πορευόμενους, σε διψήφιους και τελευτια τριψήφιους, σε μικρους και μεγάλους.

Τουλάχιστο δόθηκε βήμα δημόσιο. Γιά μιά φορά. Χαράχθηκαν ειτε το θέλουμε είτε όχι, κάποιες γραμμές. απο αυτό το σημείο και μετά, υπάρχουν 2 δρόμοι.

Ο ένας ειναι να ληφθουν τα αναφερθέντα στην διαβουλευση τα υπ' όψη και με βάση τους ψήφους που το κάθε κείμενο έλαβε. Ο Δημοκρατικός δηλαδή δρόμος.

Ο άλλος ειναι η μερική ή ολική αγνόηση των προτάσεων που κατατέθηκαν και η επιβολή πλαισίου καθορισμένου απο αόρατο στα κοινά κέντρο. Μεθοδολογία που θα καταδικαστεί απο ολους τους συμμετέχοντες.