Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Κλασικός Μαραθώνιος ΑΘΗΝΑΣ 2010

Ένας από τους πλέον περιώνυμους, αλλά και από τους πιο δύσκολους αγώνες του κόσμου είναι ο "Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας", ο οποίος διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ για 28η φορά και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στη διαδρομή Μαραθώνας-Παναθηναϊκό Στάδιο.
    Από φέτος ο μαραθώνιος αναβαθμίζεται, και από ασημένιος γίνεται χρυσός...
Ο Κλασικός Μαραθώνιος υπαγόταν στην "2η κατηγορία" της IAAF των χαρακτηρισμένων και ως "ασημένιος". Η δικαίωση των προσπαθειών των διοργανωτών και των κόπων που κατέβαλαν τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε από την IAAF, η οποία πριν από λίγους μήνες γνωστοποίησε στον ΣΕΓΑΣ την αναβάθμισή του στην κατηγορία των "χρυσών" Μαραθωνίων, που -δηλαδή- είναι πλέον από τους λίγους που απονέμει κάθε χρόνο αυτό το σήμα σε όλο τον κόσμο.
    Ο χαρακτηρισμός του σε "χρυσό" Μαραθώνιο έρχεται στην κατάλληλη χρονικά εποχή, αφού φέτος συμπληρώνονται 2.500 χρόνια, από το 490 π.Χ. οπότε έλαβε χώρα η ιστορική μάχη του Μαραθώνα και την ανάμνηση του ηρωικού κατορθώματος του αγγελιοφόρου που μετέφερε το μήνυμα της νίκης στους Αθηναίους.

Τη Ραδιοκάλυψη της διεθνούς αυτής εκδήλωσης έχει αναλάβει και φέτος η ΕΕΡ, σε συνεργασία με το ΣΕΓΑΣ. Όποιοι ραδιοερασιτέχνες, ανεξαρτήτως συλλόγου, ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε αυτό το σκοπό, μπορούν να ενοχλούν τον SV1GFH 
 (κιν: 6972-611.087) αλλά και για επιπλέον πληροφορίες: http://www.hares.gr/index.php
Δείτε και την ιστοσελίδα για τον μαραθώνιο
http://www.athensclassicmarathon.gr/marathon/fmain.aspx

3 σχόλια:

Andreas είπε...

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, σε ποια θέση να σε βάλω?
Ανδρέας.

SV1GSU είπε...

Κόουτς, παλιά έπαιζα 5άρι, αλλά και σε θέση 3 ή 4 καλά τα καταφέρνω! Επίσης διαθέτω φαρμακερό σούτ, και η άμυνά μου ακόμα καλά κρατεί!! Λίγο φυσική κατάσταση να βελτιώσω....

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις περιπτώσεις η υποστήριξη είναι δεδομένη. Καλή επιτυχία σε όλους.
6146