Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Έχουμε και hamfest

Την πρώτη ρ/ε συνάντηση για το 2012 έχουμε το Σαββάτο και την Κυριακή.




Συγκεκριμένα:
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι του ραδιοερασιτεχνισμού,
Σας ενημερώνουμε ότι το 6ο HAMFEST του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν.Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια και στη γνωστή τοποθεσία, κατά το διήμερο Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Μαΐου 2012.
Προσκαλούμε όλους σας σε μία εντελώς δωρεάν για εκθέτες και επισκέπτες ραδιοερασιτεχνική συνάντηση στην οποία η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και θα έχουμε τη δυνατότητα για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μας.
Οι συχνότητες επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία (πρόσβασης στον τόπο Hamfest κ.λ.π.) είναι οι κάτωθι:
144,775 ΜΗΖ simplex
R0b 145.6125 MHZ με shift -600 Khz και υπότονο 88,5
RU97 439.325 MHZ με shift -7.600 Μhz και υπότονο 88,5
Όσοι εκθέτες ενδιαφέρονται για κρατήσεις θέσεων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του συλλόγου
ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΦΩΤΗ  SV2BLF
Εδέσσης 20  -  59100 Βέροια
Τηλ.: 23310-62275 & 23310-66233 κιν. 6974-619-620
Θα είμαστε όλοι εκεί!
*Η συμμετοχή για ραδιοερασιτέχνες ή επαγγελματίες είναι εντελώς δωρεάν. Επίσης θα διατεθούν σε κάθε εκθέτη ένα τραπέζι , 2 καρέκλες και τάση 220V.
*Το Σάββατο βράδυ στο χώρο του Hamfest θα υπάρχει δωρεάν γεύμα για όλους τους εκθέτες και επισκέπτες με σουβλάκια, μπιφτέκια και λουκάνικα, αναψυκτικά και μπύρες.
*Επίσης θα υπάρχει Security όλο το διάστημα μέρα-νύχτα εντός και εκτός του κτιρίου για τη διαφύλαξη των εκθεμάτων και οχημάτων.


2 σχόλια:

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Κυριακή πρωί ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ !!! (μετά θα φύγω για Πάτρα !!) ΕΣΕΙΣ ?
Α! με την ευκαιρία !! Τα ταξιδάκια πρός Εγγύς και Απω Ανατολή ΤΕΛΟΣ (προς το παρόν!) οσονούπω επανακάμπτω στα Πάτρια Εδάφη !! (Και μαύρο φίδι που εφαγε ωρισμένους !!)

Ανώνυμος είπε...

Πήγαμε(ΚΑΙ τις δύο μέρες!!),είδαμε παλιούς και νέους φίλους,και απήλθαμε απογοητευμένοι απο την ΜΗ προσέλευση κοινού και οι εκθέτες απο την απουσία αγοραστών....Άν πάνε έτσι τα πράμματα,καλά είναι οι οργανωτές των επόμενων Hamfests να το ξανασκεφτούν !!!ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΙΑ !!! Ομως το θετικότερο όλων τελικά είναι η συνεύρεση και η άμεση επικοινωνία η οποία ΔΕΝ αντικαθιστάται (τελικά) απο την όποια ενσύρματη ή ασύρματη επικοινωνία...Ισως θάπρεπε τελικά να διοργανώνονται επιμορφωτικές ημερίδες για την τεχνική κατάρτηση και "καφέ πάρτυ" και να τα λέμε και από κοντά !!!!!Γιά σκεφτείτε το...
73 de SV2LLJ