Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

FIELD DAY από τον ΣΥ.Ρ.ΗΛ.


Την Κυριακή 27/05/2012 στο Λιμάνι Παλουκίου ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ  Ν.ΗΛΕΙΑΣ  (ΣΥ.Ρ.ΗΛ.) διοργάνωσε ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ – FIELD DAY  PALOUKI’S  PORT.
Απο νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός και ακολούθησε η εγκατάσταση του. Απο τις 08.30 ξεκίνησαν τα QSO  των χειριστών μας   SV3HHHSV3JZSSV3JZT , καταγράφoντας επαφές  σε ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΣΙΑ, ΩΚΕΑΝΙΑ. Στη συνέχεια τα μικρόφωνα ανέλαβαν και άλλοι Ραδιοερασιτέχνες μέλη του Συλλόγου μας, οπως ο SV4NYZ/3SV0XAJ . Μας  τίμησαν με την παρουσία τους ο Σύλλογος  ROMEL, αλλά και πλήθος κόσμου εκδηλώνοντας ενδιαφέρων για αυτή τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Ο εξοπλισμός μας ήταν το KENWOOD TS-2000 , KENWOOD TS-480 , KENWOOD D710 , YAESU FT-757 , YAESU FT- 450 , YAESU FT- 897 , και από κεραίες LONG WIRE 25m , DIPOLE V 10m , VERTICAL MULTIBAND ,  J POL V/U.


Ευχαριστούμε θερμά τούς χειριστές μας για την προσπάθεια τους , αλλά και όσους βοήθησαν για αυτό το Ραδιοερασιτεχνικό event του Συλλόγου μας.

ΤΟ  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: