Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Από μακριά...



μαγκιές και μεγαλοστομίες,
μα το Μάϊο... μέντες!! Όπως πάντα.
Los mentos, όπως λέμε los poulos.
Αποστολή εξετελέσθη,
ε μεγαλέμπορα κύριε Παπαρέα;;






Αφιερωμένο σε εντολείς και σε μεγαλεμπόρους:




Σόδα κανείς;;;



15 σχόλια:

Στάθης SV1NQX είπε...

Είναι προφανές ότι ο "κύριος" αυτός τελεί σε κατάσταση πνευματικής σύχυσης, το λιότερο..Στην προσπάθειά του να λασπολογήσει, δεν διστάζει να παραποιήσει τα rules βάσει των οποίων υπολογίζεται η βαθμολοgία...προφανώς αγνοεί την λέξη "multipliers". Όπως και να έχει (και αρκετά ασχοληθήκαμε), έχω αποστείλει ήδη τα καμ΄ματα του με επιστολή προς το Δ.Σ. τηε Ε.Ε.Ρ., ενώ έχω ήδη κοινοποιήσει επιστολή (στα Αγγλικά) προς την γενική Δ/νση της RSGB. Eπίσης έχω αποστείλει σχετικό μήνυμα (μέσω της φόρμας επικοινωνίας) προς το Southgate Radio Club. Για το τέλος αφήνω την εγγραφή στο cluster του 9Η1CG (να είσαι σίγουρος ότι θα πει ότι και αυτή είναι πλαστή!!) με την επαφή που κάναμε
9H1CG 144320.0 SY1P jm75fw tr km18wb 0822 04 Sep Greece

Αν ο "κύριος" αυτός αμφιβάλλει ότι δουλέψαμε Μάλτα με το βαλιτσάκι με τα φοτοβολταϊκά, την τασσρούλα τη Diamond και 15W από την κορυφή της Πεντέλης, ας ψάξει να βρει τον Μαλτέζο συνάδελφο να του πει αν λέμε ψέματα ή οχι....Άντε αρκετά ασχοληθήκαμε..!!

SV1GSU είπε...

Μεγαλέμπορα ΧΟΡΤΑΡΙΚΩΝ, ζαρζαβατικών, και άλλων συναφών ειδών, για άλλη μια φορά μας έδειξες ποιος πραγματικά είσαι, και τι σκοπούς εξυπηρετείς. Αποστολή εξετελέσθη, έ κύριε "Χορταρέα"; Είναι η εποχή σου, πάντα σε πιάνουν τα διαόλια σου ξαφνικά και χωρίς λόγο αυτόν τον καιρό, αλλά τέλη Μάϊου.... μέντες! Δυστυχώς είσαι μεγάλος χέστης, με όλη τη σημασία της λέξεως. Όχι πως περιμέναμε και κάτι άλλο από σένα. Τα γραφόμενά σου δείχνουν πόσο άσχετος είσαι από κάτι τόσο απλό, όσο ένα field day. Σου έκαναν εντύπωση οι 142 χιλιάδες πόντοι του δεύτερου, αλλά δεν σε εντυπωσίασαν οι 2,5 εκατομμύρια του πρώτου; Και μάλιστα σε VHF?? Παπατρέχας όπως πάντα, γράφεις ότι σου κατέβει, χωρίς να αναρωτηθείς: πόσες επαφές να έκαναν τελικά, πόσες ραδιο-χώρες, κ.τ.λ. Το πόσες κάναμε, με ποιον, και πως, είναι δικό μας πρόβλημα! Ο αγγλικός όρος multiplier σου λέει κάτι;; Η ελληνική λέξη πολλαπλασιαστής;;; Επίσης σου θυμίζω, γιατί λογικό είναι λόγω ηλικίας και μ@..κ@κί@ς να ξεχνάς εύκολα, πως εμείς συμμετείχαμε στο contest, δεν το διοργανώσαμε! Τη βαθμολογία την βγάζει το ειδικό πρόγραμμα του διοργανωτή (Ε.Ε.Ρ.), δεν την βγάλαμε εμείς. Ο ελεγκτής του contest θα διασταυρώσει τα στοιχεία που του δίνουμε, δεν χρειάζεται τους ραδιομπάτσους σαν εσένα.

Και όσο για αυτούς που σε διέταξαν να γράψεις μπούρδες ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ρε παιδιά το βρήκατε μικρό και χαζό, που το στέλνετε ξεβράκωτο στα αγγούρια;; Σου συνιστώ άλλη φορά να διαβάζεις πιο προσεκτικά πριν γράψεις την οποιαδήποτε παπαριά. Μόνο σαν μέλος της RSGB και πάντα μέσω pc, δείχνεις πόσο μάγκας είσαι, γράφεις ότι θέλεις εναντίον μελών άλλων συλλόγων, χωρίς φυσικά συνέπειες!
Είπαμε, από κοντά... μέντες!
Πες μας τί πίνεις, και δεν μας δίνεις?
Μέχρι πότε θα σου χαϊδεύουν τα αυτιά από την RSGB???
Μέχρι πότε θα σου χαϊδεύουν τα αυτιά από την Ε.Ε.Ρ.;;;
Την οποία πληροφοριακά να σου θυμίσω, πως έχεις αποκαλέσει στο παρελθόν Ένωση Ελλήνων Ραδιοπειρατών, μια ένωση όμως που αναγνωρίζει το πρόβλημα πνευματικής σου δυσλειτουργίας και συνεχίζει να σου δίνει τραπεζάκι στο hamfest. Τέτοια λύπηση κακορίζικε. Φαίνεται μάλλον πως έχεις ισχυρούς φίλους, και υπερνικάς κάθε εμπόδιο.
Πάντως εκ μέρους του SY1P, σε ευχαριστούμε πολύ για τη διαφήμιση.
Σου επιστρέφουμε όμως τους ευγενέστατους χαρακτηρισμούς, δεν θα πρέπει να μιλάς εσύ για ψεύτες και απατεώνες! Κοιτάξου σε ένα καθρέφτη, και θα δεις σίγουρα έναν τέτοιον, ίσως... και κάτι χειρότερο! Ελπίζω μόνο να μη σου ανέβει η πίεση, και χάσουμε το κελεπούρι στα καλά καθούμενα!
Μετά με ποιον θα γελάμε;
Και πάλι λοιπόν, μας έκανες τα μούτρα κρέας.


Επέτρεψέ μας εδώ, να σου αφιερώσουμε δυο παλιά τραγουδάκια,
έτσι για να ευθυμήσουμε βρε παιδί μου!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ #1
...βα-πο-ρά-κι του Μπουρνόβα,
και γαλότσα της στεριάς,
πόσα τάληρα γυρεύεις,
στον περρέα να μας πας;;;;;
........(δις ανάστροφο)

αλλά και το:

Περρέα μου, περρέα μου,
μ' όλο το συρφετό σου,
που έχεις για καμάρι σου,
τον Κολομβιανό σου!.......
(δις ανάστροφο)

SV1GSU είπε...

Αλλά αγαπητέ Στάθη, τι περιμένεις από τον κατά τα άλλα QRP-εα κύριο Παπαρέα;; Ο άνθρωπος τελικά είναι παντελώς βλήμα! Το παλικάρι με τα δύο ανύπαρκτα callsign "χτύπησε" ξανά. Το Υπο-ΧΟΙΡΙΔΙΟ του καθενός! Το ότι ήμασταν σχεδόν qrp, σε συνθήκες εκστρατείας δεν του άρεσε του κατά τα άλλα κυρίου QRP-εα, που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να διώχνει τον κόσμο από 14,285. Τέτοιος στόκος!!!!

SV1EML είπε...

Ρε παιδιά μήπως πέρασε απ'κει καμιά κάθετη απο ΑΓΓΛΙΑ μεριά?Εξαφανίστηκε και την ψάχνουν εδώ και ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.
Εκτός και αν έπεσε σε κανένα κοτέτσι μέσα!
ΚΟΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ δεν ΤΡΩΩ με πειράζει στο στομάχι και ειδικά ΙΟΥΝΙΟ με την ζέστη.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΩΝΕΨΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ΠΙΕΙΤΕ ΣΟΔΑ,ΕΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ
73

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Χα, χα, χα, χα, ρε σεις έχω πέσει κάτω από τα γέλια!!! Σταμάτη όσο για την κεραία,
πάτα εδώ.
Σου μιλάω για μαλλιά!!!!!!!!!!!!!!!

73

Ανώνυμος είπε...

Καλο το βιντεακι αλλα ξεχασες να δωσεις ρολο και στην ξανθια κοκκινοσκουφίτσα
Μπράβο πολύ πετυχημένο ,εκει που γελασα πολυ, ηταν οταν φωναξε το πουλι του..... αυτον τον Γκιωνη
αχαχαχαχαχ

Φιλικα Αρης

Στάθης SV1NQX είπε...

Tην κα Βικτωρία Παναγιώτου, SV2KBS ούτε την γνωρίζω ούτε εκείνη με γνωρίζει..Παρόλα αυτά, χωρίς να εξετάζει τα γεγονότα και μόνο χάριν υποστήριξης της όποιας παρέας της, ειρωνεύεται εμένα και τις ενέργειες που έχω κάνει μέχρι τώρα.
Κα Παναγιώτου, αποκλειστικός υπεύθυνος για την δημοσίευση των αποτελεσμάτων του Field Day είναι το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. Ο κ. Περρέας εδώ και ημέρες αμφισβητεί με κείμενά του στο ιστολόγιό του την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων, ουσιαστικά θεωρώντας τα πλαστά. Έτσι, μ'αυτόν τον τρόπο όλο το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. χαρακτηρίζονται από τον κυριο αυτό ως πλαστογράφοι. Σας καλώ λοιπόν, κα Παναγιώτου, να πάτε στον Μάνο SV1IW και να του πείτε "ξέρεις κάτι, ο Περρέας έχει δίκιο, τα αποτελέσματα είναι μούφα". Ιδού λοιπόν, το πεδίο είναι ελεύθερο. Προσωπικά θεωρώ ότι όλοι οι διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο και δικαίως έλαβαν το όποιο αποτέλεσμα, είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι είτε τρίτοι και όλοι αξίζουν συγχαρητηρίων. Δεν ανέχομαι όμως σαν Στάθης, SV1NQX την ψευδολογία και την συκοφαντική δυσφήμιση στο πρόσωπό μου. Αν θέλετε κα Παναγιώτου το email μου έχει ήδη δημοσιευτεί στο παρόν ιστολόγιο και ευχαρίστως σας καλώ να μου εκθέσετε τις ενστάσεις και τις απορίες σας, με στοιχεία όμως και βάση τα γεγονότα και όχι με "παρεϊστικά" κριτήρια ("όποιος πειράζει το φίλο μου θα τον γ.....ω"). Το ότι απέστειλα επιστολές προς την RSGB και το Southgate Radio Club, ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου απέναντι σάυτή τη δόλια επίθεση. Προσωπικά σαν NQX δεν με απασχόλησε ποτέ το πόσες και ποιές επαφές έκανε ο SV8GKE...απο την άλλη όμως δεν ανέχομαι, χωρίς στοιχεία και έτσι απλά για υποστήριξη της παρεάς, να αμφισβητούνται οι δικές μου επαφές.
Όσο για εσάς κ. SV1LKM, μπορείτε να εκθέσετε τις ειρωνίες σας για τις κατασκευές μου προσωπικά σε μένα στα εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ., κάποια Τετάρτη. Έχω παιδευτεί πολύ μ'αυτές τις κατασκευές και το τελευταίο που περιμένω είναι ο χλευασμός και οι ειρωνίες, επειδή το "ολέθριο" και "εγκληματικό" μου σφάλμα είναι το γιατί κάνω παρέα τα Χ αντί τα Ψ πρόσωπα. Ξέρω ότι μετά από αυτό το σχόλιο θα επακολουθήσει πλήθος "ανωνυμων" μηνυμάτων, τα οποία δημοσιεύονται από το διαχειριστή ιστολογίου, στα πλαίσια της "δημοκρατικής ελεύθερης έκφρασης" και του "ιδιότυπου χιούμορ" που τον χαρακτηρίζει. Όλοι αυτοί οι "ανώνυμοι" είναι φάτσες που βλέπω κάθε Τετάρτη στα εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ., τά ίδια άτομα που βγάζουν τη χολή τους πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας του πληκτρολογίου.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.
Στάθης SV1NQX

SV1GSU είπε...

Αγαπητέ Στάθη, δυστυχώς με άτομα που πουλάνε τουπέ και υφάκι, όσο και να χτυπιέσαι δεν πρόκειται να τα κάνεις να σε δουν με άλλο μάτι. Τι περιμένεις από κακομαθημένο άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ του, που "κινείται" με τα λεφτά του μπαμπά και μας το παίζει η Μάγια Τσόκλη του ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού, που υποστηρίζει με θέρμη την ύπαρξη τουρκοκύπριου ραδιοπειρατή, που έχει μαλώσει σχεδόν με το σύνολο των συναδέλφων που έχει συναναστραφεί όπως και η παρεούλα της, που δεν ξέρει τι θα πει κολλητήρι, και που τελικά έχει γνώμη για όλους και για όλα;; Κακοπροαίρετη σχεδόν πάντα!
Άστα να πάν στο διάολο.
Κατάντια...
Όσο για τα υπόλοιπα μπουμπούκια, στα έχω ξαναπεί.
Όχι Radioheads,
Stoken-heads!

SV1EML είπε...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ " ΜΑΓΚΕΣ" ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΟΤΙ "ΠΑΠΑΡΙΑ" ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. "FACE TO FACE" ΚΛΑΝΟΥΝΕ ΜΕΝΤΕΣ!!
ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΩ ΣΤΑΘΗ "Ξέρω ότι μετά από αυτό το σχόλιο θα επακολουθήσει πλήθος "ανωνυμων" μηνυμάτων, τα οποία δημοσιεύονται από το διαχειριστή ιστολογίου, στα πλαίσια της "δημοκρατικής ελεύθερης έκφρασης" και του "ιδιότυπου χιούμορ" που τον χαρακτηρίζει. Όλοι αυτοί οι "ανώνυμοι" είναι φάτσες που βλέπω κάθε Τετάρτη στα εντευκτήρια της Ε.Ε.Ρ., τά ίδια άτομα που βγάζουν τη χολή τους πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας του πληκτρολογίου.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο."
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑ ΔΙΔΑΞΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΝΗΜΟΥΝΙΟ 1-2-3" ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ???
73

Στάθης SV1NQX είπε...

Μια απάντηση προς τον Δημήτρη SV1JGW: Μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά το κείμενό μου. Πιστεύω ότι ήμουν σαφέστατος για όλους τους διαγωνιζόμενους στο Field Day. Τα περί υποχειρίου είναι δική σου γνώμη την οποία σου επιστρέφω ως απαράδεκτη. Μιλάω σαν SV1NQX, σαν αδειούχος ραδιοερασιτέχνης, σαν ξεχωριστή αυτόνομη προσωπικότητα. Και κατηγορίες περί συλλογικής ευθύνης δεν αποδέχομαι για το πρόσωπό μου. Αηδίες του τύπου "η παρέα μου και η παρέα σου" πρέπει επιτέλους να σταματήσουν. Και αν πιστεύεις ότι θίγεσαι από τον SV1GSU ή τον SV1CDY ή τον SV1EML ή και εγώ δεν ξέρω από ποιόν άλλο, ιδού το πεδίο είναι ελεύθερο, δεν σε εμποδίζει κανένας να πας να συζητήσεις μαζί τους. Ο καθένας μας είναι ελεύθερη αυτόνομη προσωπικότητα και σε καμμία περίπτωση υποχείριο κανενός, όπως εσφαλμένα νομίζεις.
Δεν αμφισβητώ κανένα αποτέλεσμα για κανέναν ραδιοερασιτέχνη. Θα το επαναλάβω άλλη μια φορά, και ελπίζω τουλάχιστον τώρα να είμαι σαφής: όπως εγώ, ο SV1NQX δεν με αφορά τί κάνει ο SV8GKE ή οποιοσδήποτε άλλος συνάδελφος, έτσι και εγώ δεν ανέχομαι, στα πλαίσια της όποιας "παρεϊστικης αλληλεγγύης" να αμφισβητούνται και να χλευάζονται τα QSO μου, είτε αυτές που έχω κάνει εγώ ως NQX είτε ως μέλος του όποιου ειδικού διακριτικού κλήσεως.
Άλλος, ο οποίος έχει θέσει εαυτόν εκτός Ε.Ε.Ρ. εδώ και χρόνια το κάνει επωνύμως. Και δεν είναι μια απλή κόντρα μεταξύ ραδιοερασιτεχνών: ο κύριος αυτός, για να φρεσκάρω τη μνήμη σου, επίσης, έχει αποκαλέσει την Ε.Ε.Ρ. "Ένωση Ελλήνων Ραδιοπειρατών" (και μη μου πεις ότι έκανε ανατρεπτικό χιούμορ, δεν θα είσαι πιστευτός). Συμμερίζεσαι ναι ή όχι τις απόψεις του; Ο SV1IW, o SV1JG, o SV1HER, σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ. είναι λοιπόν ραδιοπειρατές και πλαστογράφοι;
Αν έχεις παράπονο γιατί δεν σου μιλάω, αν θυμάσαι, δεν είχα κανένα πρόβλημα να σου μιλήσω στον αέρα και να συζητήσουμε για κεραίες (στο PSK31). Όταν όμως βλέπω τόση ειρωνία και χλεύη από διάφορους "ανώνυμους", στα πλαίσια της "ελεύθερης έκφρασης" , του ϊδιότυπου ανατρεπτικού χιούμορ" και της "ελευθεροτυπίας", είναι φυσικό σαν άνθρωπος να έχω "φορτώσει" και να αηδιάζω με τις πρακτικές αυτές. Αν θέλεις, ευχαρίστως να τα πούμε από κοντά, κάποια Τετάρτη στα εντευκτήρια της Ένωσής μας (της δικής σου και της δικής μου Ένωσης, που ο κος Περρέας πολεμά με λύσσα).

Στάθης SV1NQX είπε...

Κα Παναγιώτου, ευτυχώς γνωρίζω πολύ καλά Ελληνικά και απολύτως την έννοια των λέξεων. Εσείς επιμένετε να εθελοτυφλείτε. Αν και δεν μ'αφορά το θέμα τον "Πάολο", ούτε ασχολήθηκα ποτέ, και αφού επιμένετε όλοι σας, ξανακοίταξα την επίμαχη ανάρτηση για την οποία όλοι σας διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας. Πουθενά δεν είδα να αναγράφεται το διακριτικό "SV8GKE"...Όταν όμως εγώ είδα μια ειρωνικού χαρακτήρα ανάρτηση στο βλογ του κ. Λιγδόπουλου αναφερόμενη στον "Στάθη", η απάντηση που έλαβα ήταν του τύπου "Γιατί τσαντίζεσαι; εσύ είσαι ό μόνος Στάθης;". Αν θελετε να μάθετε τι θέλει να πει ο διαχειριστης του παρόντος ιστολογίου SV1GSU, δε έχετε παρά να τον ρωτήσετε. Τί σας εμποδίζει; Τί φοβάστε; Κρύβστε πίσω από τα πληκτρολόγια; Φοβάστε μήπως σας δείρει επειδή είναι ψηλός και σωματώδης; Για ηρεμείστε λίγο...
Kύριε Δημήτρη, SV1JGW, τα πέρι δήθεν απαγορεύσεων του SV1CDY είναι καθαρά στη σφαίρα της φαντασίας σας...Το αν θέλω να μιλάω ή όχι με τον BJY είναι δικός μου λογαριασμός και δεν θα λάβω απο κανένα τη έγκριση ή την άδεια. Μήπως κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια;
Και επειδή επιμένετε περί δήθεν αηδιών που λέγονται στο 145400, να σας υπενθυμίσω το πόσες φορές έχετε παραβιάσει εσύ και ο κος Λιγδόπουλος έχετε παραβιάσει κατ'επανάληψη το άρθρο 14 του Συντάγματος περί Προσβολής της Χριστιανικής ή άλλης γνωστής θρησκείας, χλευάζοντας και παραποιώντας Χριστιανικές Ορθόδοξες εορτές ή αναφερόμενοι σε Ορθοδόξοθς ιερείς ως "μπατμαν". Σας επιστρέφω πίσω το μίσος σας προς τον Χριστιανισμό...είτε σας αρέσει είτε όχι σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος κρατούσα θρησκεία είναι η Χριστιανική Ορθόδοξη.
Εσείς έχετε λυσσάξει με μια αναρτηση που μιλάει για κάποιον Πάολο και δεν αναφέρει κανένα διακριτικό...εγώ όμως έχω πρόβλημα με μια άλλη ανάρτηση που αναφέρει, χλευάζει και λοιδωρεί το δικό μου διακριτικό, όπως και των άλλων μελών του SY1P, παραποιώντας σκόπιμα τους κανονισμούς του Field Day και δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις...εσείς εξακολουθείστε να τον χειροκροτείτε τον κύριο Περρέα. Ό,τι πρόβλημα έχετε με το SV1GSU, SV1CDY, SV1EML και εγώ δεν ξέρω με ποιόν άλλο, λύστε το μαζί τους...απ'όσο ξέρω δεν δαγκώνουν ούτε δέρνουν.
Άντε αρκετά ασχολήθηκα...

SV1EML είπε...

ΒΡΕ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ???
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ FACE TO FACE NA ΤΟΥ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!
ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!
ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΗΙΤ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑ!!!
73

Στάθης SV1NQX είπε...

Με τη κα Παναγιώτου δεν θα ξανασχοληθώ..Επιστρέφω με τόκο τις λοιδωρίες της και την διαστροφή των λεγόμενών μου...όπως επίσης επιστρέφω τις ειρωνίες της περί των Ελληνικών μου...τί να κάνουμε, εξαιτίας της ταχύτητας πληκτρολόγησης μας ξεφεύγει και κανένα λαθάκι...αν θέλετε καταγγείλτε με στον Μπαμπινιώτη...Από το αρρωστημένο μυαλουδάκι σας εξάγετε συμεράσματα περί απειλών και άλλα λοιπά αποκυήματα της ζωηρής δημιουργικής φαντασίας σας, αλλά απ'ότι φαίνεται εσείς για κάποιο περίεργο λόγο φοβάστε να απευθυνθείτε προσωπικά και κατά πρόσωπο στον SV1GSU ή σε όποιον άλλο με τον οποίο έχετε διαφορές...Έχετε εξαιρετικό ταλέντο στην διαστροφή και παραποίηση των λεγομένων των άλλων.
Και μή είστε τόσο "παρθενόπη" και μή θίγεστε από μερικές profan εκφράσεις..μην παθαίνετε τόσο εύκολα "ψυχική οδύνη", θα σκίσετε κανένα καλσόν. Όσο κατηγορείτε εμένα για παρεϊστικη συμπεριφορά, άλλο τόσο εσείς εις τη νιοστή συμπεριφέρεστε έτσι. Κα Παναγιώτου δεν θα ξαναασχοληθώ μαζί σας εφόσον και σεις δεν ξαναασχοληθείτε μαζί μου. Τελεία και παύλα!

Στάθης SV1NQX είπε...

Ο "κύριος" Λιγδόπουλος, ακολουθώντας για άλλη μια φορά την γκαιμπελική τακτική του, προσπαθεί να σπιλώσει και λοιδωρήσει το πρόσωπο καθώς και την δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητά μου, καταφεύγοντας σε "πρακτορίστικες" "ασφαλείτικες" μεθόδους παρακολούθησης της IP μου...προφανώς επειδή έχει ξεμείνει από επιχειρήματα και δεν μπορεί να μου προσάψει τίποτα, καταφεύγει στο ύστατο μέσο, την διαβολή, την κατασυκοφάντηση, την δολιότητα...διακατεχόμενος από απύθμενο μίσος και φθόνο μέσα στην κατάμαυρη ψυχή του. Απ'ότι φαίνεται "κύριε" Λιγδόπουλε, χάσατε την υπομονή σας, είστε υπό καθεστώς θυμού και χάσατε τον έλεγχο.
Του ανταπαντώ εγώ:
Όταν αποκαλύψετε στο αναγνωστικό σας κοινό ποιός είναι ο κάτοχος πανεπιστημιακών πτυχίων που σας υπονόμευσε και επεδίωξε την αποβολή σας από το SVNEA, όταν μας αποκαλύψετε ποιός είναι ο "ανάπηρος" και ποιός είναι ο "συνταξιούχος καμπούρης", τότε και μόνον τότε ίσως μάθετε αυτά που ζητάτε. Είμαι, βλέπετε, ερασιτέχνης σ'αυτά τα πράγματα, είναι δυνατόν να παραβγώ με τον αρχιμάστορα του υπονοούμενου και της διαβολής;
Η ανάρτησή σας καταγράφηκε και θα αποσταλεί συνημμένα προς το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ., μπας και λάβει τέλος αυτή η φαρσοκωμωδία. Για τα περαιτέρω ελάτε να με βρείτε προσωπικά να μου πείτε ό,τι θέλετε. Τέλος.

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Αγαπητέ Στάθη και λοιποί συνάδελφοι, μη σας διαφεύγει ότι οι πιο πολλοί από αυτούς έχουν δηλώσει στο παρελθόν … «εμείς οποιαδήποτε προσπάθεια την επικροτούμε» και κάτι τέτοια γλυκανάλατα! Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάποιος συνάδελφος γίνετε στόχος ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ από τον συγκεκριμένο κύκλο!!! Αφήνω στη σφαίρα της φαντασίας του κάθε σοβαρού ανθρώπου να υποθέσει τι θα είχαν γράψει στην αντίθετη περίπτωση!!! Αυτή όμως είναι και η παιδεία τους και η αξία τους ως προσωπικότητες. Τα συμπεράσματα δικά σας.

73