Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κάποτε θα γεράσουμε... όλοι;;

Έτσι είναι! Και όπως λέει ένας φίλος, το μόνο σίγουρο σε αυτό το σύμπαν, είναι ο θάνατος και τα μαθηματικά. Και ίσως να έχει δίκιο! Δείτε στο παρακάτω βιντεάκι πως θα είναι κάποιοι από εμάς (;;) μετά από 30-40 χρόνια, αν ζούμε ακόμα. Στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, μπορείτε να βάλετε όποιον και όποια εσείς... φαντάζεστε! Υπότιτλους και υποδείξεις δεν έβαλα, σας το αφήνω σε ελεύθερη βούληση.


Πάντως, μόνο ένας γλύτωσε  τελικά πραγματικά από τον αδυσώπητο χρόνο, και έμεινε αγέραστος. Σαν τον Μητσοτάκη ένα πράγμα. Μας θάβει όλους, πέρα από τη μεταφορική έννοια, σε μερικά χρόνια μετά και στην κυριολεξία! Ποιος είναι αυτός; Θα τον καταλάβετε από τις κατασκευαστικές, τις αναρριχητικές, και τις τραγουδιστικές του ικανότητες!



Δεν υπάρχουν σχόλια: