Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Προσοχή στις μαϊμούδες!

Και μην πάει ο νου σας στη γνωστή μαϊμου! Νομίζω πως αρκετή τροφή δώσαμε στην αλαζονεία του, και στην προβολή του! Ας τον αφήσουμε για λίγο στην άκρη. Είπαμε, η τροφή του είναι να βρίσκεται στο επίκεντρο, και να (αυτο)προβάλεται όπως μπορεί.
Και φυσικά να κάνει τον κόσμο άνω-κάτω!!
Πρωταθλητής στο είδος του.

Άλλο όμως είναι το θέμα της ανάρτησης!
Και μάλλον μας αφορά άμεσα....
Είναι σωστή η τιμή στα πυκνωτάκια που αγοράζετε από το κατάστημα που ψωνίζετε; Οι αντιστάσεις; Τα τransistor ισχύος? Δηλαδή είναι έτοιμο το τροφοδοτικό ή το interface που με τόσο κόπο ολοκληρώσατε; Τελειώσατε, και ένα σαρδόνιο χαμόγελο ικανοποίησης ζωγραφίζεται στο προσωπό σας σκεφτόμενοι: Επιτέλους τέλος! Μην είστε και τόσο σίγουροι για το τελευταίο...!
Για να το βάλω να δουλέψει....
Τζίφος!!
Μετά από τις "μαϊμούδες" σε αρκετά πράγματα στην καθημερινότητά μας, τσίμπησα από το http://www.circuits.gr τις παρακάτω εικόνες:

Κου κου!!




Θα δουλέψει άραγε το 40άμπερο τροφοδοτικό μου ΟΕΟ;;
Μήπως να το πάρω έτοιμο τελικά;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα σου φτιάξει ο τζίτζι τροφοδοτικό. να το ανάβεις και να διακόπτεται το ρεύμα σε τέσσερα τετράγωνα

SV1GSU είπε...

Θα προτιμούσα να μου το φτιάξεις εσύ, που είσαι μεγάλος κατασκευαστής, αλλά και μεγάλος προφήτης!

SV1EML είπε...

Δεν μου έχει τύχη τέτοιος Πυκνωτής (ΜΑΙΜΟΥ).Σαν να έχει γίνει φωτομοντάζ.Δεν νομίζω σοβαρές εταιρίες να κάνουν κάτι τέτοιο.Εκτός και αν το αγοράσεις απο κανένα ΗAMFEST οπότε όλα είναι πιθανά!
Έχω ένα τροφοδοτικό κώστα που αν το βάλεις να δουλέψει κάθε μήνα θα αλλάζεις γέφυρα ανόρθωσης.Θα το δοκιμάσεις???
73

SV1GSU είπε...

Δεν νομίζω ρε Σταμάτη πως σοβαροί άνθρωποι κάνουν τέτοιες μαϊμουδιές! Όσο για τη γέφυρα, αυτό μάλλον το γιοφύρι της Άρτας είναι. Πάντως θα ήθελα να το περιεργαστώ λιγάκι. Να του κάνουμε ένα... lifting.

SV1GSU είπε...

Νόου Γκίγκλις πλιζ!!