Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Μ........ίας το ανάγνωσμα!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ. 2Μήδειας  (ο μοναδικός Έλληνας ραδιοερασιτέχνης που καταφέρεται εναντίον των πάντων, από καταβολής κόσμου!! Παγκόσμιο φαινόμενο ραδιοερασιτεχνικής συμπεριφοράς!) κατάφερε να ανακατέψει ολόκληρη την ρ/ε κοινότητα! Θα ήθελα όμως να σε βρω στην ΕΕΡ (και θα το κάνω) και με καλή διάθεση και σε ειρηνικό κλίμα, να μου δείξεις, 2 πράγματα:

Πατάτα #1
ΠΟΥ και ΠΟΤΕ? επαναλαμβάνω ΠΟΥ και ΠΌΤΕ?? συκοφαντήθηκε ο σταθμός SZ8L;;
Πετάς και το όμορφο ""συναγωνιζόντουσαν"" για λόγους εντυπωσιασμού και διχόνοιας
για άλλη μια φορά! Επίσης και το γλύψιμο πάει σύννεφο! "...τις ίδιες ώρες που κάποιοι από την ομάδα έκαναν επαφές και διέθεταν τον εξοπλισμό τους,""" Το ποιος δημιουργεί εντυπώσεις, φάνηκε για άλλη μια φορά.....

""""Στον αέρα ήταν και o σταθμός SY1P από την Πεντέλη. Δυστυχώς η παρουσία τους επισκιάστηκε από το γεγονός ότι τις ίδιες ώρες που κάποιοι από την ομάδα έκαναν επαφές και διέθεταν τον εξοπλισμό τους, κάποιοι άλλοι έγραφαν ηλιθιότητες και συκοφαντούσαν τον σταθμό SZ8L που συναγωνιζόντουσαν στον αέρα. Πρωτόγνωρο, εντελώς λυπηρό και αντισυναδελφικό!!!""""" 


Πατάτα #2
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ??? Επαναλαμβάνω ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ??? πως έγραψα για στημένα log
και παραμιλητό ειδικά για το σταθμό SV8GKE;

Νομίζω πως οι ερώτησεις είναι πολύ απλές.
Τι ηλίθιους μας λες, τι τσουτσέκια, τι συκοφάντες, τι άσχετους! Και μην μου πεις πως τα παραπάνω κοσμητικά είναι για τον ξάδερφο, του θείου, του μπατζανάκη, του κουνιάδου, του κου Πριτσαπήδουλα, γιατί έχεις εκτεθεί με τις κοτσάνες που γράφεις! Να μας δείξεις με το μικρό σου δαχτυλάκι σε μια οθόνη υπολογιστή, η αν το έχεις σε screenshot και εκτυπωμένο, από το blog που το διάβασες.

Θα το κάνεις;;
Ή πάλι θα κάνεις όπως πάντα το παγώνι κρυμμένος 
πίσω από το pc;; 
Θα ήθελα επίσης να ξέρω,
γιατί ότι γράφω θα πρέπει οπωσδήποτε να αφορά την παρέα σας;

Αν δεν έχεις λοιπόν τις παραπάνω χειροπιαστές αποδείξεις, καταλαβαίνω πολύ καλά αλλά και αυτοί που σε διαβάζουν και γελάνε με τις μπούρδες και τις μαϊμουδιές σου, ποιος είναι ο συκοφάντης, ο άσχετος, το τσουτσέκι. Μπράβο κύριε ...συνάδελφε, οι τακτικές σου προσηλυτισμού και διχοτόμησης του ραδιοερασιτεχνικού κόσμου φέρνουν αποτελέσματα! Να μας πεις τη συνταγή, φαίνεται πετυχημένη. Φρόϋντ και Γκέμπελς τακτικές! Καθ΄ ότι τις παραπάνω τακτικές τις βάζεις σε λειτουργία όποτε δεν σου γουστάρει κάτι!
Ψέμματα;;
Από το χαρτί, όπου και έφαγες πόρτα, τις έχεις μεταφέρει στο διαδίκτυο. Για λίγο μοναχά ξαποσταίνεις, και ξανά προς τη δόξα ...τραβάς(τι;!!) Φυσικά το υβρεολόγιο συνεχίζεται, παρασέρνοντας και τους υπόλοιπους της παρέας, κάτι... αγνώστους, κάτι γκιώνηδες, (Ο πουθενάς επιτέλους βρήκε επιτέλους ρ/ε στέγη! Είναι μεγάλο επίτευγμα κύριε μπεκρή, να κοροϊδεύεις και να λοιδορείς έναν ανάπηρο, έτσι; Ελπίζω να κατάλαβες αν έχω τα μπάμπαλα ή όχι, να απαντήσω και εγώ ανάλογα) κάτι φρυκτωρίες (μίλησαν όλοι, μίλησαν και οι... κοπελιές. Μπορεί να είσαι καλή ραδιο-χειρίστρια, αλλά ραδιοερασιτέχνης δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ σου! Όταν κάποτε γίνεις ΚΑΙ ραδιοερασιτέχνης, έλα να μας το πεις να γελάσουμε) κάτι Μήτσους (εσένα δεν σε σχολιάζω, έχεις δώσει από καιρό διαπιστευτήρια ηλιθιότητας και οσφυοκαμπτισμού!) αλλά και τον θεωρητικά θιγόμενο GKE (Μιχαλάκη περίμενα ένα επίπεδο, αλλά φαίνεται πως παρασύρεσαι σε αυτό το παιχνίδι βόθρου του κολλητού σου)





Συγχαρητήρια και μπράβο σας!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βρε Κώστα, με τα βόδια βγάζεις άκρη; Πάντα βόδια θα παραμείνουν!

Keep walking 73