Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Hamfest Αθήνας 2011 (Ε.Ε.Ρ.)Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2011 διοργανώνουμε για 19η χρονιά την καθιερωμένη Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική Συνάντηση – Hamfest 2011, που προσελκύει αρκετές εκατοντάδες ραδιοερασιτέχνες από όλη την Ελλάδα. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Κτίριο Δ
που περικλείεται από τις οδούς Αγίου Βασιλείου, Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως, Περιστέρι.
Συντεταγμένες : 38°01’02” Βόρειο (38°01728Ν) και 23°41’16” Ανατολικό (23°68769Ε).

Ώρες λειτουργίας

         Σάββατο 4/6 από 12:00 μ. έως 8:00 μ.μ.
          Κυριακή 5/6  από 9:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος ως εκθέτες αντιπρόσωποι, έμποροι και κατασκευαστές με συσκευές, κατασκευές, παρελκόμενα και άλλα υλικά τηλεπικοινωνιών, επιστημονικές εκδόσεις και άλλα συναφή προϊόντα, με σκοπό την ενημέρωση των ραδιοερασιτεχνών καθώς και την επίδειξη, προώθηση και διάθεση τηλεπικοινωνιακού και λοιπού εξοπλισμού νέας τεχνολογίας. Ειδικός χώρος έχει προβλεφθεί για τη λειτουργία «Ραδιοερασιτεχνικής Αγοράς Μεταχειρισμένων», για συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα.
Η κράτηση θέσης γίνεται με τη συμπλήρωση της ειδικής αίτησης και την καταβολή του σχετικού τιμήματος. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων είναι την Τετάρτη 6 Απριλίου 2011 (7:00 – 9:00 μ.μ.) για τα μέλη της Ε.Ε.Ρ. και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 για τα μη μέλη.
Για την κάλυψη των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πηγή: Ε.Ε.Ρ.

7 σχόλια:

SV1EML είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ!!! χαχαχαχα
73

SV1GSU είπε...

Το θέμα θα είναι να έχει και πάγκους. Όχι όπως πέρσι, σκόρπια διαδήλωση! Απλωθείτε ρε παιδιά να φανούμε καμιά δεκαπενταριά! (Χάρρυ Κλην)

Γκιώνης είπε...

Κωστα επεδη λένε οτι θα βρεχει θα παρω αδιάβροχο. Καλο θα ηταν και ενα φυσοκάλαμο να παιζει τριγύρω. Εισοδοςςςςςς θα εχει? Γιατι επερσι κατι τραγουδάγανε για εισοδο. Μακαρι ρε παιδια ολα να πανε καλα και ας μην αγοράσουμε εμεις τιποτα. Ας παρουν οι αλλοι και μια φορά ολο οι ιδιοι και οι ιδιοι αγοράζουμε αντε ντε.

Γκιώνης

SV1EML είπε...

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!!! ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!χαχαχα
73

Γκιώνης είπε...

ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Θα γινει ασκηση εκτακτων αναγκών απο όλες τις ΟΕΑ ΟΕΟ????
Εμελε να το δουμε και αυτό.

Γκιώνης

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα είναι καταρχήν να υπάρχει ποικιλία υλικών & τιμές όχι υποθετικά ή υποκειμενικά χαμηλές αλλά πραγματικά χαμηλές.Να λάβουν υπόψιν κάποιοι ότι κόσμος θα έρθει και μάλιστα μπόλικος αλλά σίγουρα δεν πρόκειτα να ξοδέψει αν δεν βρει αυτό που θέλει στην τιμή που θέλει.Είναι μοναδική ευκαιρία το HAMFEST να ξεφορτωθεί κάποιος κάτι που δεν χρησιμοποιεί αλλα μπορεί να είναι πολύτιμο για κάποιον άλλο.Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και ανοιχτά μυαλά...

Ανώνυμος είπε...

Better one-eyed than stone-blind.