Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Καλό κατευόδιο....

Ας πούμε πως περιμένετε με αγωνία την επόμενη αργία, να την κολλήσετε με το Σ/Κ, ή περιμένετε το τέλος της μεγαλοβδομάδας για να την κοπανήσετε από το λεκανοπέδιο της ...Αφρικής κτλ.
Και επιτέλους κάποτε φτάνει η μεγάλη στιγμή! Η στιγμή της... απόδρασης!
Ετοιμάζεστε, μαζεύετε όλα τα απαραίτητα για την "κοπάνα", βάζετε και την οικογένεια στο όχημα και ξεκινάτε. Κάνετε και μια προσευχή εκεί που πιστεύετε, να πάνε όλα καλά.
Μέχρι εδώ τζάμι η κατάσταση!
Ξεκινώντας, έχετε προσχεδιάσει και την έξοδο διαφυγή σας από τη τσιμεντούπολη:



"Θα πάω από Αττική οδό, να γλυτώσω κίνηση και να την κοπανήσω γρηγορότερα"
σκέφτεστε... και πράτετε τα δέοντα!
Μπαίνετε Αττική οδό, και μπροστά σας οι ηλεκτρονικές πινακίδες αρχίζουν: 
"Καλό σας ταξίδι, οδηγούμε με προσοχή, φοράμε τις ζώνες ασφαλείας, φοράμε κράνος, δεν παραβιάζουμε τα όρια ταχύτητας, σεβόμαστε τους άλλους οδηγούς" κτλ κτλ. 




Προσπερνώντας όμως την έξοδο 5 (περιφερειακή Αιγάλεω), αντικρίζετε το παραπάνω τούνελ. Μέχρι εδώ καλώς. Δείτε όμως, τι ονομασία έχουν δώσει οι υπεύθυνοι "νονοί" στο εν λόγω τούνελ!!! Και όλα αυτά την ώρα του ταξιδιού, μην ξεχνάτε! Να ταξιδεύεις και να βλέπεις το ....παρακάτω. Δείτε την φωτογραφία (κάντε ζουμ) και γελάστε με την ευρηματικότητα κάποιων!! 




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: