Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Πάμε Βέροια;;

....Όπου θα πραγματοποιηθεί άλλο ένα hamfest;; Το hamfest της Βέροιας τείνει να εξελιχθεί σε μια από τις καλύτερες ραδιοερασιτεχνικές εκδηλώσεις του είδους! Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση του τοπικού συλλόγου!

"Σας ενημερώνουμε ότι το 5ο HAMFEST του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν.Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαΐου 2011. 
στη Βέροια στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού στο 1ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βέροιας-Θεσσαλονίκης.



Ακριβές σημείο διεξαγωγής του HAMFEST:
Μακροχώρι - Δήμου Αποστόλου Παύλου,
200μ. πρίν την γέφυρα της τάφρου 66.
Locator: KN10DN.


Προσκαλούμε όλους σας σε μία εντελώς δωρεάν για εκθέτες και επισκέπτες ραδιοερασιτεχνική συνάντηση στην οποία η παρουσία σας θα μας γεμίσει χαρά και θα έχουμε τη δυνατότητα για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μας.
Οι συχνότητες επικοινωνίας για οποιαδήποτε πληροφορία (πρόσβασης στον τόπο Hamfest κ.λ.π.) είναι οι κάτωθι:


144,775 ΜΗΖ simplex
R0b 145.6125 MHZ με shift -600 Khz και υπότονο 88,5
RU97 439.325 MHZ με shift -7.600 Μhz και υπότονο 88,5


Όσοι εκθέτες ενδιαφέρονται για κρατήσεις θέσεων παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον απερχόμενο πρόεδρο του συλλόγου Ορφανίδη Φώτη  SV2BLF
Εδέσσης 20  -  59100 Βέροια
Τηλ.: 23310-62275 & 23310-66233 κιν. 6974-619-620


Η συμμετοχή για ραδιοερασιτέχνες ή επαγγελματίες είναι εντελώς δωρεάν.
Επίσης θα διατεθούν σε κάθε εκθέτη ένα τραπέζι , 2 καρέκλες και τάση 220V.
Το Σάββατο βράδυ στο χώρο του Hamfest θα υπάρχει δωρεάν γεύμα για όλους τους εκθέτες και επισκέπτες με σουβλάκια, μπιφτέκια και λουκάνικα, αναψυκτικά και μπύρες.
Επίσης θα υπάρχει Security όλο το διάστημα μέρα-νύχτα εντός και εκτός του κτιρίου για τη διαφύλαξη των εκθεμάτων και οχημάτων."

11 σχόλια:

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Γιατί όχι; Πολύ ωραία ιδέα. Φύγαμε.

Γκιώνης είπε...

Αν οδηγήσεις εσυ κώστα έρχομαι και εγώ. Αν βαλεις και τη βενζίνη εκεί ειναι που δεν το συζητάω καθόλου. Ας κατσει ο cdy μπροστά να μη με βλέπει κι όλας.

Γκιώνης

SV1GSU είπε...

Νάτα νάτα! Αρχίσαμε πάλι;; Αν μπείτε εσείς οι δύο στο αμάξι μου, θα μου το κάνετε καλοκαιρινό. Οπότε γκιωνάκο, έλα πετώντας!
Και από την άλλη ρε Γκιώνη, ήξερα πως είσαι σπαγκοραμμένος, αλλά όχι και έτσι!!

Γκιώνης είπε...

Αγαπητε φίλε κώστα σλσλσλσρλουπ γνωρίζω ότι επιθυμείς να οδηγήσεις ένα κάμπριο εις την εθνική και για μεγάλη απόσταση. Να λοιπόν η ευκαιρία ζωής. Ειμαι σίγουρος πως με την δυνάμικότητα μου σε συνδοιασμό με την εμπειρία του συανανανανανανδελφου μπορουμε να κανουμε το ονειρό σου πραγματικότητα. Ασε που εγνατία οδο δεν εχω ξαναματαπάει και σίγουρα θα ειναι γούρικο. Εγω σπαγκοραμένος δεν ειμαι, τα κοινόχρηστα τα πληρώνω, αλλά μεχρι εκεί. Στα διόδια θα πληρωσω εγώ γιατι ανηκω στο κινημα δεν πληρώνω. Μη φοβάσαι.
Ρε παιδια και στο πορτ ντε μπαγκαζ μπαίνω αρκεί να οδηγείς εσύ. Δεν θα το πούμε σε κανένα.

Γκιώνης

SV1GSU είπε...

...Και επειδή συνεχίζεις να είσαι κακό παιδί, εάν σε πάρω μαζί τελικά, ποιό πορτ μπαγκάζ και πράσινοι ίπποι, θα σε βγάλω στο μπαλκόνι σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού! Να μην έχουμε και απρόοπτα... Είπαμε, θα έχω και τον CDY μέσα!

Γκιώνης είπε...

Για να γλυτώσουμε χώρο και αν θελει ο cdy μπορώ να κατσω στον ώμο του αρκει να μου εχει καλαμπόκι στην παλάμη. Ενταξει οι πειρατές και οι επαναστάτες ειχαν παπαγάλο. Εμεις θα έχουμε Γκιώνη και μια φωτογραφία να εβγάλουμε ολα τα λεφτά.

Γκιώνης

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Τι λέεi?Θα κάνετε ,επιτέλους, απόφαση να αριβάρετε στα μέρη μου?Ψηλέ να ετοιμάζω το εξοχικό?
73 de SV2LLJ

SV1GSU είπε...

Γιάννη η παρέα συμφωνεί, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα "αριβάρουμε". Αλλά τι εξοχικά και άλλα κουλά μας τσαμπουνάς;; Πάλι στο υπόγειο θα τη βγάλουμε; Σε παρακαλώ να ετοιμάσεις το ...μέγαρο για επίσημες αφίξεις! Και μην ξεχάσεις τα κάρβουνα!! Και προμηθεύσου πολλά κιλά, γιάντα θα είμαστε ολόκληρη συμμορία, που λέει και μια ψυχή.

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Απειλές Ψηλέ;Γιά να σας δώ!!!
Η μαιζονέτα στο βενζινάδικο δέχεται φίλους ΜΟΝΟ !!!(Και διαθέτει και ΠΟΛΥ ΚΑΥΣΟΞΥΛΟ για το ΤΖΑΚΙ!!! Ο Χρήστος ο sw1ejj την χάρηκε κανα δυό φορές !! Αντε να δούμε!!Θα τα καταφέρετε;Εχω λίγες μέρες άδεια γιατι παλεύουμε να το ξαναδουλέψουμε το βενζινάδικο..Νάουσα είμαι όπως κατάλαβες φίλε...Ελπίζω αυτές τις μέρες να ξεκινήση..Να τζιράρει και κανα φράγκο γιατι με τα Ευρόπουλα την χάσαμε την μπάλλα!!!Όπως και νά'χει όμως ..Τό σπίτι είναι στην διάθεσή σας!!
73 de SV@LLJ

Ανώνυμος είπε...

Άντε Γιάννη, άλλαξε επάγγελμα, γιατί κάποιοι από απέναντι έχουν φαγωθεί με τους "βρωμονταλικιέρηδες" που έχουν παρεισφρήσει στο επάγγελμα - εεε συγνώμη, χόμπυ ήθελα να πω...

Όχι ότι σαν βενζινά θα σε έχουν σε καλύτερη εκτίμηση (γιατί ως γνωστόν, αν ο ραδιοερασιτέχνης δεν έχει τουλάχιστον 3 πτυχία και 13 μεταπτυχιακά στα ηλεκτρονικά, το δίπλωμα το έχει πάρει πληρώνοντας), αλλά τουλάχιστον θα γλυτώσεις το σταμπάρισμα...

Δεν πιστεύω να πίνεις, ε;
ΟΥΤΕ αναψυκτικό...

Χικ!

Γκιώνης είπε...

Πολύ θα ήθελα να σας βλέπω απο κανένα δέντρο εκει απέναντι. Γιαννη δέντρα η γειτονιά έχει? Ειναι γνωστο σε όλους οτι ο Χρηστος ξερει που παει για να κουρνιάξει. Ναι ρε κωστα θα καθομαι στον ώμο του ολη τη διαδρομή, σκεψου να ειμαστε κατω απο την ιδια στέγη τι θα γίνει, παει πολύ. Και οχι τιποτα αλλο αλλα υπνοβατεί κιόλας με μια σκουπα στο χέρι.
Καλο μηνα σε ολους σας ωρε λεβέντες και λεβέντησες.


Γκιώνης