Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Έμεινε αμανάτι ο ....Παπουτσάκης!!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η κοπή Πρωτοχρονιάτικης (!!!) πίτας του ΣΕΡ σε κέντρο της Λ. Αθηνών, αναβάλλεται! Ενημερώθηκα μέσω e-mail. Μάλλον οικονομικοί λόγοι, οδήγησαν τελικά τους υπεύθυνους να πραγματοποιήσουν την εκδήλωση, στα γραφεία του συλλόγου αυτό το Σάββατο στις 18:00 περίπου. Ποτό, φαγητό και γλυκό θα υπάρχει, συνοδεία και της απαραίτητης λαχειοφόρου αγοράς...
Όσοι πιστοί αλλά και άπιστοι, προσέλθετε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η επίδραση του ΔΝΤ έχει περάσει για τα καλά στο πετσί μας. Οι λόγοι της ματαίωσης δεν είναι ευχάριστοι αλλά είμαι βέβαιος θα περάσετε καλά όσοι πάτε. Με την ευχή για υγεία και του χρόνου καλίτερα.
73

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Καλησπέρα Κώστα. Είσαι σίγουρος για τη ... βόμβα; ωχ, ωχ, ωχ !!!
Ενημέρωσέ με γιατί έχω μείνει στο παλιό μάϊλ του Μανώλη.

73

Ανώνυμος είπε...

Γιατι βρε κωστα μου με πικρανεις. Δεν στο ειπα με σχολιο στο εγκριτο μπλογκ σου? Γιατι λες μονοννενενενε για τα εμαιλς που δεχεσαι. Πολλοί με ρωτούν αν η πίτα ειναι νηστήσιμη. Εχεις κατει να πεις? Θα σε δω και θα χαρω να σου δώσω το φλουρί.
Δεν πειραζει παλλοι με χρονια με καιρούς παλι μπουζούκια θα ναι.


Με εκτίμηση

Φιλιά πολλα.

Γκιώνης

SV1GSU είπε...

@SV1CDY
Το email είναι: amanati@papoutsakis.gr

OK??

@Γκιώνης
Θα χαρώ πολύ Δημητράκη μου, να σε δω από κοντά και να σου ...σφίξω γερά γερά το χέρι, μιας και έχουμε καιρό να βρεθούμε! Γκρρρρ...