Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Έκτακτης Ανάγκης.


Στα πλαίσια συνεργασίας του Συλλόγου Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών με άλλους Συλλόγους και Ομάδες καλούμε τα μέλη μας που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις ΟΕΑ του συλλόγου, να παρακολουθήσουν την  εκπαίδευση " Εισαγωγή στις Τηλεπικοινωνίες Έκτακτης Ανάγκης" που θα πραγματοποιήσει η RSF Hellas την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 στις 17:00-19:30 στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η θεματολογία, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία των ομιλητών, εξασφαλίζει την επιτυχή προσέγγιση σε θέματα τηλεπικοινωνιών και κάλυψης εκτάκτων αναγκών.
Σε περίπτωση ενδιαφέροντος πρέπει να  προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σαμαλτάνο Ανδρέα SV1GFH στο τηλέφωνο 6972611087το αργότερο μέχρι το Σάββατο 12/3/2011 στις 17:00, ώστε να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα του χώρου από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης.


Πηγή: www.hag.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αυτος στην εερ δεν ηταν? τωρα μετακομισε στον σερ?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, καλή προσπάθεια να ρίξεις λάσπη, δείχνει πως είσαι επαγγελματίας του είδους και μάλλον και ΛΙΓΟ αγράμματος.
Για ξαναδιάβασε το πάνω κείμενο.
Ποιο σοβαρό θεωρώ την επιλογή της ημέρας, διότι εμείς που θα πάμε το πρωί στην ΕΕΡ θα πρέπει να τρέχουμε και το απόγευμα μέχρι το Ολυμπιακό Χωριό?

Ανώνυμος είπε...

Λίγη σημασία έχουν αυτά. Εσύ αν θες πήγαινε και αν μπορείς να μάθεις κάτι μάθετο.
Οι παλιές έριδες μεταξύ των ραδιοερασιτεχνών, οι εγωισμοί κλπ. ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν καμιά θέση σε ένα πάντα σύγχρονο επιστημονικό και τεχνολογικό χόμπι.
Αφήστε της μικρότητες και της ηλιθιότητες για τις ΚΑΤΙΝΕΣ.
Εσείς απολαύστε το χόμπι και την παρέα των άλλων ραδιοερασιτεχνών.
73

SV1GSU είπε...

Ρε παιδιά, ήρεμα! Στο κάτω κάτω, οι δύο εκδηλώσεις μπορεί να είναι την ίδια μέρα, έχουν όμως και κάποιες ώρες διαφορά. Οπότε υπάρχει άνεση χρόνου για όποιον θέλει, να πάει και στις δύο!