Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Χειμερινό hamfest 2011

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το χειμερινό αθηναϊκό hamfest.
Κυριακή πρωί πρωί λοιπόν ανηφόρισα προς Αμαρούσιον πλευρά. Αν και λίγο νυσταγμένος από ξενύχτι, το πάπλωμα φάνταζε καλύτερη περίπτωση από το να τρέχω στα βόρεια προάστια. Ήταν μια πολύ καλή περίπτωση όμως να δω κάποιους φίλους, όπως και έγινε, και ίσως να κάνουμε κάποια αγορά.
Το τραπέζι του HPC ήταν άλλωστε εκεί και ήθελε τη βοήθειά μας, με παρόντες επίσης τους SV1OAN, SV1EML και SV1CDY. Αρκετός κόσμος πέρασε και από εμάς! Όπως άλλωστε και από το κλειστό "ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ" γενικότερα! Μπορώ να πω πως ο αρκετά μεγάλος αριθμός με εξέπληξε, παρότι έφυγα νωρίς από το χώρο, για άλλη υποχρέωση. Οι διοργανωτές έκαναν τα πάντα έτσι ώστε οι... φιλοξενούμενοί τους να νιώσουν την πολύ καλή φιλοξενία του χώρου. Το κλειστό γήπεδο είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για διοργάνωση hamfest, σαφώς καλύτερη λύση από τον περσινό χώρο στο Χαλάνδρι, και πιστεύω να συνεχίσει να γίνεται εκεί. Το μόνο πρόβλημα ήταν το θέμα της στάθμευσης, με την δημοτική αστυνομία να κόβει βόλτες (όρεξη και αυτοί οι άνθρωποι κυριακάτικα!) αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Θα μπορούσαν όμως να είναι πιο ελαστικοί.
Την επόμενη φορά θα φέρω και μια μπάλα μπάσκετ, είναι κρίμα να πηγαίνουν ανεκμετάλλευτες οι... μπασκέτες του γηπέδου!!! 
Ραδιοερασιτεχνισμός και αθλητισμός! Στα τρία σερί τρίποντα, δώρο μια portable κεραία βραχέων hihi!! Πέρα από την πλάκα, προσωπικά δίνω συγχαρητήρια στο ΣΡΕ για το χειμερινό ραδιοερασιτεχνικό ραντεβού, που όμως "σημαδεύτηκε" από τρανταχτές απουσίες!
Δεν πειράζει, ίσως του χρόνου.
Περισσότερες... γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την εκδήλωση, θα διαβάσετε στο ιστολόγιο του SV1CDY

Με ανυπομονησία για την επόμενη ρ/ε συνάντηση,
Saloudos companieros!!
73 & 88

Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες #1035
Α...παπαπα!!!

1 σχόλιο:

SV1EML είπε...

ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-3
ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΜΕ!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΓΙΝΑ "ΛΟΥΗΣ" ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
"ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ"
73