Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Σεμιναρίων συνέχεια.... συνέχεια! (Νο2)

Κάποιες λίγες από τις φωτό που μου έστειλε ο Γρηγόρης SW1KWA, από το πρώτο μέρος του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΡ, από τον Μάκη SV1NK την περασμένη Τετάρτη 11-5-11. Το πρώτο αυτό μέρος επικεντρώθηκε στο SSTV. Από ότι μου είπε, η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική. Ακολουθεί και το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου την ερχόμενη Τετάρτη 18-5-2011 στις 18:30, και θα αφορά τις υπόλοιπες ψηφιακές διαμορφώσεις και άλλα, γύρω από το θέμα. Χρήσιμες πληροφορίες από έναν συνάδελφο, που κατέχει καλά το "άθλημα". Καλό θα ήταν οι νέοι συνάδελφοι να δώσουν αν μπορούν το παρόν, θα μάθουν πολλά χρήσιμα πράγματα.










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΝΚ για τις προσπάθειες ενημέρωσης των ραδιοερασιτεχνών που καταβάλει. Ακούραστος και σε όλα τα σωματεία.
Οι συνάδελφοι με παρόμοια δράση είναι πολύ λίγοι δυστυχώς.
73