Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Πίτα η ΕΕΡ. Done!

Αν και με λίγη καθυστέρηση, μια μικρή ανάρτηση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΕΡ, θα την γράψουμε! 


Το σκηνικό άλλαξε φέτος, και η πίτα κόπηκε τελικά στην περιοχή του Περιστερίου, και συγκεκριμένα στο κτήριο του ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ. 
Κόσμος σαφώς λιγότερος σε σχέση με άλλες χρονιές, μικρότερος και ο χώρος που φιλοξένησε φέτος την εκδήλωση. Η κρίση χτυπά παντού μάλλον! 
Από το μικρόφωνο του αμφιθεάτρου, εκτός από τον πρόεδρο, πέρασαν και οι έφοροι των επιτροπών για τα πεπραγμένα του 2010, αλλά και για αυτά που έπονται για το 2011. Παράλληλα υπήρχε και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από όλα αυτά! Ιδιαίτερη στιγμή, όταν κάποια φωτογραφία της παρουσίασης απολογισμού του 2010, έδειξε τον περυσινό τυχερό της κλήρωσης αλλά και προσφάτως SK, τον Σάκη SV1JFO, με τον κόσμο να χειροκροτά αυθόρμητα! 
Από τους εφόρους αυτός που έδωσε ρέστα ήταν ο SV1RP, ο οποίος με το χιούμορ και την καλή του διάθεση, έσπαγε λίγο την γενική παγωμάρα και τη κακοδιάθεση που ίσως να είχαν μερικοί από μας. 


Και φέτος οι βραβεύσεις αρκετές, συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες!
Και όχι σε κάποιους, όπως λέει και η διαφήμηση....
Ο τυχερός στο φλουρί ήταν ο SV1HER. Μόλις είπε "φέτος θα το κερδίσω εγώ", έτσι και έγινε!
Ή έχει μαντικές ικανότητες, ή κάτι μου βρωμάει..... hi hi
Τυχαίο;;
Άντε μπρε, και του χρόνου!!


ΧΙΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: