Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Έκκληση για αίμα

Ο συνάδελφος SV8KUV Μιχάλης Γρυπάρης αύριο 11-11-2010 θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στο νοσοκομείο "ΥΓΕΙΑ". Καλούμαστε όσοι μπορούμε να πάμε να δώσουμε αίμα, στις 14:00 που το έμαθα, υπολείπονταν ακόμα 3 φιάλες από τις 8 συνολικά που θα χρειαστεί!
Το τηλέφωνο 210-8116431 βρίσκεται στο κομοδίνο του κρεβατιού του, και το σηκώνει ο ίδιος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από τον ίδιο. Όλοι εμείς λοιπόν οι έχοντες την υγεία μας ΟΚ και τα μυαλά μας στη θέση τους, ας κάνουμε το καλό. 


Η διαδικασία είναι απλούστατη: 
Γνωρίζοντας τα στοιχεία του ασθενούς, μπορεί κάποιος να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο για αιμοδοσία. Δεν χρειάζεται να πάτε στο ΥΓΕΙΑ δηλαδή! 
Την είδηση την άκουσα εντελώς τυχαία, πηγαίνοντας να πάρω τον πιτσιρικά από τον παιδικό.
Σε αυτό το "παλιοπανελλαδικό" όπως έχει συνηθήσει να το αποκαλούν! 
Άχρηστα πράγματα....

Κάποτε που τα' λεγα για δημιουργία τράπεζας αίματος, 
για το καλό όλων μας, κάποιοι αγρόν αγόραζαν!!

Άντε μην αρχίσω...

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Περαστικά στον άνθρωπο και συνάδελφο.
Όσον αφορά την τράπεζα αίματος ενδιαφέρθηκαν μόνο 5!!!! άτομα. Δύο από την Καστοριά, μια από τον Πύργο, ένας από Νάξο και ένας από Κορινθία. Κανένας από την Αθήνα! Μάλλον ασχολούνται με την διαβούλευση και τα blog. Τα ονόματα υπάρχουν αν τα χρειαστείς.