Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Studio 69 speaking...

Επιτέλους και ένα QSO party στα 69cm! Όλο 2Μ, 2Μ,
θα το πάθουμε το κατιτίς μας...
Η παρακάτω ανακοίνωση είναι λιτή και κατανοητή...
Ηθικοί αυτουργοί: SV1GRN και SW1JGW




Την 14/11/10 και ώρα 09:00 utc (11πμ. Ω.Ε.) θα γίνουν δοκιμές ραδιοεπικοινωνιών με διαμόρφωση SSB στις συχνότητες: 432,150 - 432,345MHz.
 

Συχνότητα κλήσης 432,200MHz 

(εδώ κάνουμε μόνο αναγγελία κλήσεων και ΟΧΙ συνομιλίες). 
Ως συνήθως (Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος) θα εκπέμπουμε από το καταφύγιο Φλαμπούρι Πάρνηθος (http://www.flabouri.gr/) locator: KM18ud.
Η Πάρνηθα βρίσκεται σε απόσταση μιάς ώρας περίπου από την Αθήνα. Εκεί μπορείτε να κάνετε πεζοπορίες, ποδήλατο κ.α. χόμπι του βουνού. Λόγω του υψομέτρου ενδείκνυται και για ραδιοερασιτεχνικές ασχολίες. Επιπλέον το καταφύγιο Φλαμπούρι και το πολύ φιλόξενο προσωπικό του, με τα φαγητά, τις λιχουδιές (έχουν μία σοκολατόπιτα κόλαση), τους καφέδες κλπ. που ετοιμάζουν κάνουν την διαμονή μας ευχάριστη. Μπορείτε να πηγαίνεται εκεί με τις οικογένειες σας όποιο Σ/Κ θέλετε.Όπως πάντα και κατόπιν συνεννοήσεως, ευπρόσδεκτοι από την ομάδα μας είναι όσοι νέοι ραδιοερασιτέχνες θέλουν να παρακολουθήσουν τις επαφές, να συμμετάσχουν και να αποκτήσουν εμπειρία.
Για κάποιους βέβαια η 14/11 θα είναι ημέρα εκλογών αλλά ο καλός ραδιοερασιτέχνης τα προλαβαίνει και τα δύο!
 

73

(Υ.Γ. δικό μου! Τι εκλογές και μ@....ιες, αυτά θα κοιτάμε τώρα;;;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: