Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Καλοκαιρινές συναυλίες σε τέσσερις Ελληνικές πόλεις ανακοίνωσαν οι Scorpions



Το διάσημο συγκρότημα σε πρόσφατη συναυλία





Στο Κάστρο της Μυτιλήνης θα εμφανιστούν τελικά οι Scorpions για μια συναυλία το Σάββατο 4 Ιουλίου. Βάσει των ημερομηνιών που αναφέρονται στον επίσημο δικτυακό τόπο του συγκροτήματος, θα εμφανιστούν επίσης στη Λάρισα, την Αθήνα και τα Χανιά.

Συγκεκριμένα, στην Αθήνα θα εμφανιστούν στις 6 Ιουλίου, στη Λάρισα στις 8 του ίδιου μήνα και στα Χανιά στις 11 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο Περιβολίων.

Σημειώνεται ότι η συναυλία των Scorpions στη Μυτιλήνη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, είχε δημιουργηθεί ζήτημα με το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβουλίο.

Το ΚΑΣ ήταν αρνητικό στην παραχώρηση του Κάστρου, με το σκεπτικό ότι τα μνημεία του ενδέχεται να κινδύνευαν από τους θεατές.

Διαφορετική ήταν η εισήγηση της Διεύθυνσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων, καθώς ο χώρος του κάστρου είναι αχανής, περί τα 200 στρέμματα συγκεκριμένα, ενώ για την προστασία του οι διοργανωτές είχαν εξασφαλίσει ιδιωτική ασφάλεια αλλά και εθελοντές προσκόπους της περιοχής.

Τελικά, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λέσβου ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η συναυλία θα γίνει στις 4 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: