Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

2ος Ελληνικός διαγωνισμός Τρίαθλον

Το 2ο Τρίαθλον, ένας καθαρά "Ελληνικός" διαγωνισμός, θα διεξαχθεί το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014. Στο διαγωνισμό αυτό οι Ελληνικοί σταθμοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί, αφού δίνουν περισσότερους πόντους και μετρούν ως πολλαπλασιαστές. Είναι σημαντικό να υπάρχουν όσο περισσότεροι Ελληνικοί σταθμοί στον αέρα, ώστε να υπάρχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον για το διαγωνισμό.

Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία για όλους τους παραπάνω λόγους, να ζήσετε το πρώτο σας pileup, όσο μικρός κι αν είναι ο σταθμός σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να νιώσετε αυτή τη συγκίνηση...
===========================================================
Εμπρός λοιπόν... Ο διαγωνισμός αρχίζει στις 2 ώρα Ελλάδας, ξημερώματα Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014 με CW. Στις 10 το πρωί θα περάσουμε στο SSB και στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου (πάντα ώρα Ελλάδας) θα συνεχίσουμε με 8 ώρες RTTY.

ΠΡΟΣΟΧΗ: φέτος αρχίζουμε με CW, μετά SSB και στο τέλος RTTY.
===========================================================
Μελετήστε τους κανονισμούς (αφού έτσι αποκτά ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον για σας ο διαγωνισμός) κι ετοιμαστείτε να νιώσετε τη χαρά της συμμετοχής σ' ένα διεθνή διαγωνισμό... και πού ξέρεις; ίσως κερδίσετε και το μεγάλο δώρο...

Ιστοσελίδα

Κανονισμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια: