Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013

Ημέρα μνήμης....

Απόσπασμα που βρήκα στο διαδίκτυο από γνωστό συνάδελφο, με αφορμή τη σημερινή μέρα μνήμης για εμάς τους Πόντιους. Κάποτε που είχα αναφέρει και εγώ κάτι αντίστοιχο, είχα αντιμετωπιστεί ειρωνικά από γνωστά κέντρα. Να όμως που και άλλοι έχουν την ίδια άποψη με μένα, και χαίρομαι γι αυτό, για την "αντισυναδελφική" συμπεριφορά των... απέναντι, οι οποίοι δεν αφήνουν τέτοιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Σφαγή και special διακριτικό!!


"Αύριο 19 Μαϊου, ημέρα πένθους, μνήμης και θλίψης και για έναν άλλο λόγο...για εμάς τους Πόντιους, 353.000 χάθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Τουρκίας κατά την απόβαση του Κεμάλ στην Σαμψούντα...

"κι Ανασπάλλω" -μεταφράζω στο ακόμα γνωστότερο- "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ". 

Φυσικά οι "ΤΑ" δεν έχασαν ευκαιρία και με ΤΡΙΑ (3) Special Callsign γιορτάζουν τον αφανισμό αυτό. TC1919ATA, TC94ATA kai TC19MYS για το ίδιο event. Την απόβαση του ΚΕμάλ, τη νίκη του και την αφιέρωσή αυτής στη Νεολαία."

Αυτό θα πει συναδελφικό πνεύμα, και σχέσεις καλής γειτονείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: