Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013

Μπράβο!! Να χαιρόμαστε το μαλάκα...

Το διομηδάκο μας!! 
Άλλοι τον λένε και διμετρελίδη, δράκουλα, βρυκόλακα κ.α
  • Αυτόν που έχει γνώμη για όλους και για όλα, πάντα προσβλητική.
  • Αυτόν που δεν σέβεται ΚΑΝΕΝΑΝ συνάδελφό του, και που καθυβρίζει όποτε και όπου μπορεί (πίσω από το πληκτρολόγιο, γιατί μόνο έτσι μπορεί. Τετ α τετ είναι ένας χέστης!!)
  • Αυτόν που τα βάζει με τις συζύγους, αδερφές, γονείς ραδιοερασιτεχνών (και ότι άλλο τον βολεύει, αρκεί να πετύχει τους σκοπούς του), και ακόμα απολαμβάνει την ασυλία ανθρώπων της Ε.Ε.Ρ. χωρίς να του έχει γίνει ποτέ, ούτε μία έγγραφη επίπληξη!! Τυχαίο;; Ούτε κουμπαριά να είχες ρε μπαγάσα!!! Κατά τα άλλα, για χάρη αυτουνού και της παρέας του, κατηγορούμαστε τρεις άνθρωποι για συκοφαντία χωρίς στοιχεία. Και δώστου επιστολές επί επιστολών! Οικολογική καταστροφή. Που είναι οι αποδείξεις ενοχής μας, διομήδη και Gkekas; Τις ψάχνει το CSI?? Ακόμα δεν τις έχετε εμφανίσει, και θα δώσετε λόγο γι αυτό σύντομα....
  • Αυτόν που "στεναχωρήθηκε" (...το χρυσό μου), και δεν έστειλε το log του από το field day, γιατί δεν του-τους έγινε το χατήρι και δεν διαγράφηκα εγώ και δύο συνάδελφοί μου ΑΚΟΜΑ!! Είσαι πολύ κλαψομούνης τελικά! Και δώστου κλάμα.... Εξού και οι τελευταίες πλημμύρες. Στην παρούσα φάση παλιόβλακα, μια επικείμενη διαγραφή μου είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Νόμιζες πως θα μασήσω με μια καταγγελία του κώλου, πανηλίθιε;;
  • Αυτόν που πραγματικά χάρηκε (φαίνεται εύκολα από τα γραφόμενά του), με την αποτυχία επικοινωνίας με τον ISS, και κατεβάζει τα καντήλια της ζωής του προς μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ., λες και φταίνε τίποτα οι άνθρωποι. Ο τυπάκος μόνο πάρτι που δεν διοργάνωσε!! Αντι το βόδι, να το δει σαν μία σχολική εκδήλωση, σαν μία γιορτή, την οποία χάρηκαν τα παιδάκια και ας μην έγινε η περιβόητη επαφή, κάθεται και σχολιάζει ειρωνευόμενος, Ένωση και μέλη αυτής! Είσαι τέτοιο γαϊδούρι, που απορώ, μετά πως τους αντικρύζεις στα μάτια; Σαν να μη συμβαίνει τίποτα;; Και γιατί παρακαλώ να μην υπάρξει και μία αποτυχία; Τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά ξέχασα πως εσύ δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία ζώντων όντων!
Έξω από τα δόντια λοιπόν!
Δεν πρόκειται να σου πω: "Μαρία, δεν είναι αυτό που νομίζεις!!" 
Αυτό που νομίζεις είναι! Και ελπίζω γρήγορα να παίζεις μπάλα στο...subbuteo!
Θα αντιμετωπίζεσαι λοιπόν, έτσι όπως αντιμετωπίζεις τους άλλους.
Στα π@π@ρια μου, αν συμφωνείς ή όχι.
Αυτή είναι η γνώμη μου για σένα, κι αν σου αρέσει! Και αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω, μπορείς να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου στα εντευκτήρια! Ίσως κάνεις και καναδυό καταγγελίες ακόμα, έτσι, σε δουλειά να βρισκόμαστε... Ποσώς με ενδιαφέρει τι θα μου σούρεις από το πατσαβούρι σου εσύ και κάτι άλλοι, να ξέρεις πως στο κέντρο των δύο μου μέτρων, χωράνε πολλοί!!


Και κάτι προς το εκλεκτό Δ.Σ. της Ε.Ε.Ρ: 

Αγαπητοί συνάδελφοι. Πιστεύω να αρχίσετε να καταλαβαίνετε, γιατί μπαίνοντας στα γραφεία της Ε.Ε.Ρ. ένας απλός ραδιοερασιτέχνης, αντικρίζει τους τρεις και τον κούκο! Μην βασανίζεστε να βρείτε την απάντηση. Θα σας τη δώσει ένα απλός συνάδελφος. Διότι υπάρχουν ζώα σαν τον  προαναφερθέντα, που διώχνουν τον κόσμο από εκεί μέσα. Και πιστέψτε με, υπάρχουν πολλοί πικραμένοι συνάδερφοι που δεν θέλουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους εκεί, αν δεν καθαρίσει ο τόπος από την κόπρο του Αυγεία! Εάν θέλετε πραγματικά ενωμένο τον Ελληνικό ραδιοερασιτεχνισμό, και ζωντανή την Ε.Ε.Ρ. για αρκετά χρόνια ακόμα, διώξτε από 'κει μέσα αυτούς που πραγματικά βλάπτουν το χόμπι μας, και αγκαλιάστε ξανά αυτούς που εντελώς αθώα και αγνά, το αγαπούν ακόμα! 
Αλλιώς, χαιρέτα μου τον πλάτανο!!!

Με εκτίμηση, SV1GSU.

Δηλώνω λοιπόν, πως τα παραπάνω γραφόμενα εκπροσωπούν μόνο εμένα. Ίσως και μερικές εκατοντάδες ανθρώπων ακόμα, που συμφωνούν μαζί μου...
Παρακαλώ μην στέλνετε σχόλια. Δεν θα δημοσιευτούν.
Δεν είναι σκοπός μου η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο,
και ούτε θέλω να το κάνω τουρλουμπούκι, όπως αυτός το δικό του.

73

Δεν υπάρχουν σχόλια: