Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012

Σεμινάριο ψηφιακής τεχνολογίας D-starΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε για την πραγματοποίηση του πρώτου σεμιναρίου με θέμα την ψηφιακή τεχνολογία D-STAR.

Μετά από έντονες πιέσεις που δέχτηκε η τεχνική επιτροπή από μέλη της Επαρχίας και των Αθηνών, αλλά και με αφορμή την ετήσια συνάντηση ραδιοερασιτεχνών στην Αθήνα, έφτασε η στιγμή της υλοποίησης του στόχου μας.

Έτσι λοιπόν ανακοινώνεται ότι:

Το Σάββατο 9/6/2012 και ώρα 18:00, στα καινούρια γραφεία του Συλλόγου μας με διεύθυνση ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ & ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ 22 στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ψηφιακής τεχνολογίας D-STAR με κεντρικό ομιλητή τον συνάδελφο SV1EDZ Βελισσάρη Δημήτρη. Με την παρούσα απόφαση, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους συναδέλφους της Αττικής αλλά και όσων ταξιδέψουν προς την Αθήνα για την Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν σε βάθος, τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες των ψηφιακών μεταδόσεων.

Στην εκδήλωση μπορούν να προσέλθουν όλοι οι Έλληνες Ραδιοερασιτέχνες που ενδιαφέρονται για τις Ράδιοερασιτεχνικές τεχνολογικές εξελίξεις

Με εκτίμηση
SV1EDZ

Από το site του Σ.Ε.Ρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: