Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Όλα τα blogs της GOOGLE αλλάζουν domain!




Σύμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτός απο την πολιτική απορρήτου, απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλάζει τη πολιτική της και στα blogs. Όλα τα blogs της πλατφόρμας blogspot.com, θα αλλάξουν τον επόμενο μήνα domain αυτόματα και θα έχουν κατάληξη, ανάλογα με τη χώρα από τη οποία βγαίνουν, από την οποία γίνονται δηλαδή οι περισσότερες αναρτήσεις.
Τι σημαίνει αυτό;;;
Τα blogs που βγαίνουν απο την Ελλάδα και είναι της Google, απο 1η Μαρτιου 2012 θα έχουν την κατάληξη blogspot.com.gr πράγμα το οποίο σημαίνει, πως πλέον θα υπάγονται στην Ελληνική νομοθεσία και θα μπορεί να γίνεται άρση του απορρήτου ακόμη και για συκοφαντική δυσφήμιση!!!

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ BLOGS ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ BLOGSPOT, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
ΚΡΙΜΑ...ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ.

Διαβάστε το δημοσίευμα του BBC εδώ:
http://www.bbc.co.uk/news/technology-16852920

Πηγή: ΠΡΕΖΑ TV

Περαστικά μας!
(σχόλιο SV1GSU)

Δεν υπάρχουν σχόλια: