Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ανάγκη για αίμα!

Ο αγαπητός συνάδελφος Αλβέρτος Ντόουσον SV1HX, νοσηλεύεται με γαστρορραγία στην Ευρωκλινική Αθηνών, και χρειάζεται αίμα. 
Όποιοι φίλοι και συνάδελφοι μπορούν να δώσουν αίμα, θα κάνουν την καλύτερη κίνηση. Το αίμα μπορείτε να το δώσετε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο στη χώρα διαθέτει αιμοδοσία, αρκεί να αναφέρετε:

  • το όνομα του ασθενούς, 
  • και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται! 
Ο Άλμπυ σας ευχαριστεί εκ των προτέρων!!

___________________________________________________________
23-11-2011

Ο Άλμπυ βγήκε από το νοσοκομείο, και βρίσκεται πια στο σπίτι του. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, μου είπε πως εντυπωσιάστηκε από την ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα για αίμα προς το πρόσωπό του, από μεγάλη μερίδα συναδέλφων! Ο Αλβέρτος τους ευχαριστεί όλους! Του ευχόμαστε γρήγορα να αναρρώσει, και να βρίσκεται πάλι κοντά μας, γερός και δυνατός!!

____________________________________________________________

3 σχόλια:

SV1EML είπε...

ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝΑ ΚΑΛΑ.ΑΙΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ALBERTOS ΘΑ ΕΙΝΑ ΙΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
73

SV1GSU είπε...

Ναι Σταμάτη, ο Άλμπυ είναι ήδη σπίτι του!

sv1epn είπε...

καλη αναρρωση στον συναδελφο