Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Υπενθύμισις......

Σε λίγες μέρες "ανοίγει αυλαία" η αποστολή (βαρβαριστί dx pedition) εκλεκτών φίλων ραδιοερασιτεχνών στο νησάκι Οθωνοί. Η αποστολή J48O θα ευρίσκεται εις τον αέραν από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου του 2011, και αποτελείται από τους: SV2AEL, SV2CLJ, SV2HXV, SV2HXR, SV2YC, SV2FPU, IK0EFR. Μια παρέα δηλαδή από ραδιοερασιτέχνες φίλους μεταξύ τους, οι οποίοι με χορηγό όχι κάποια μεγαλοεταιρία, ή την "χοντρή" τσέπη του μπαμπά τους, αλλά την κοινή τρέλα (με την ραδιοερασιτεχνική έννοια) και το άφθονο μεράκι τους, που γουστάρουν κάνουν το κέφι, το χόμπι τους κτλ. Μια ραδιοπαρέα που είναι έτοιμη να μας χαρίσει έστω και ένα QSO να προσθέσουμε στο logbook. 
Ελπίζω ορέ κοπέλια να προλάβω να σας "κάνω".

Σαλούδος κομπανιέρος
73

4 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ GUEST OPERATORS ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο SV1CDY & SV3GKY!
Ο ΠΡΩΤΟΣ MAIN DIGI ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ MAIN CW!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 06.00UTC ΣΤΑ 40 ΜΕΤΡΑ ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
73 ΠΑΠΑΦΟΥΝΗΣ

SV1GSU είπε...

Johnny άφησα τον Γιώργο να το ανακοινώσει επίσημα, και μετά θα το έγραφα! Τώρα που το έγραψε στο blog, θα το βάλω και εγώ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΑ ;ΣΟ ΕΚΑΝΑΝ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ 2 ΜΕΤΡΑ ΠΟΣΑ QSO ΕΚΑΝΑΝ