Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Υπενθύμισις......Νο2

Στην ομάδα J48O ανήκουν πια σαν χειριστές και οι SV3GKY και SV1CDY. Φυσικά το γνώριζα από καιρό, απλά περίμενα να ανακοινωθεί και επίσημα τουλάχιστον από το Γιώργο SV1CDY. 


Ά ρε Γιωργάκη, ζάχαρη θα περάσεις! Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες. 
Εάν είμαι τυχερός, ίσως σας προλάβω αφού 
θα κινούμαι φιλοξενούμενος σε ιστιοπλοϊκό, από Ιόνιο πλευρά. Μια στάση Οθωνούς θα την κάνουμε σίγουρα, θα τους πιέσω για αυτό το πράγμα. Ξέρεις τι πίεση εξασκώ εγώ! Καμία σωματική ή ψυχολογική βία! Με τη ...θέλησή τους θα κάνουν κατάπλου στο νησί !! 

4 σχόλια:

SV1EML είπε...

ΒΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ.ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!
73

SV1GSU είπε...

Τι να κάνουμε ρε Σταμ! Φτώχεια καταραμένη. Το ψωμί μαύρο, το κρασί παλιό, το τυρί μουχλιασμένο, ο αστακός ψόφιος! Άστα να πάνε....

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Α ρε συ Κώστα, σε λυπάμαι!!! Θα κακοπεράσεις κι εσύ καημένο μου!!! Εσύ στο σκάφος με αστακό και βόλτα στους Οθωνούς και εγώ το κακόμοιρο θα τρώω βουρδουλιές από τον Φούνη όταν στα κλεφτά θα προσπαθώ να κάνω ένα μικρό διάλειμμα!

73

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Α ρε συ Κώστα, σε λυπάμαι!!! Θα κακοπεράσεις καημένο μου όσο εμείς θα πήζουμε!!!

73