Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ωχχ ίντα 'παθα!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ αυτούς που ψήφισαν, αλλά και αυτούς που δεν ψήφισαν έτσι ώστε ο SV1GSU, 
να γίνει τελικά,
τακτικό μέλος στην Ε.Ε.Ρ. 
(παρά τους ευσεβείς και κομπλεξικούς πόθους που θέλησαν να επιδείξουν αγαπητοί ...συνάδελφοι για το αντίθετο)


Με αγωνιστικούς και λοιπούς χαιρετισμούς!
Χικ!

14 σχόλια:

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Πάλι «λιάρδα» έγινες; Α ρε Τσάνταλη, τι μας έκανες!
Άντε βρε σιδεροκέφαλος.

ΣΣ. 1 Καλά ε, πολύ ωραία η φωτό!!!
ΣΣ. 2 Αφιερωμένο, http://www.youtube.com/watch?v=w82SIq_obw4&feature=related

Γκιώνης είπε...

Καλή πορεία φιλε κώστα και καλα να περνάς στα νεα σου καθήκοντα. Στενοχωριέμαι μονο γιατι θα μας λειψεις και η παρέα σου ήταν και καλή και ευχάριστη. Καλο δρομο φιλε.

Γκιώνης

SV1EML είπε...

Kαι τωρα που εγινες τακτικο μελος τι καταλαβες?? αμα μου ελεγες οτι θα γινοσουν χαλια δεν θα ψηφιζα!!! χαχαχα
73

SV1GSU είπε...

Ρε Γκιώνη, δεν είπα ότι θα πάω μετανάστης στην Αυστραλία! Εδώ μένω...

Γκιώνης είπε...

Δεν γνωριζα οτι επιτρεπεται η εισοδος στο jurassic park. Θα ερθω να σε δω βρε τρελό αγόρι. Κατι ασχετο. Αυτο το αγορι φιλος της κόρης σου ειναι? Ρε συ πες της να του μιλήσει.

SV1GSU είπε...

Άαα ρε Γκιωνάκο! Μάλλον τελικά ότι λες άσχετο μου κάνει! Έχεις κολλήσει και αυτή τη μεταλλακτική ασθένεια με τις νέες σου παρέες, και το αγγλικό χιούμορ πάει σύννεφο! Μπρρρ...

Γκιώνης είπε...

Εγω παρεες δεν αλλάζω αγόρι μου. Εδω και πολλα χρονια ειμαστε καποια ατομα μαζι και αυτο δεν το αλλάζω για κανεναν. Ουτε ελλην ουτε βάρβαρο.Η παρεα μου δεν συμμετέχει στα μπλογκσ. Ανεξάρτητος κατεβαίνω.Τωρα για το χιουμορ μου τι να πω αυτο ειναι υποκειμενικό. Παντως αυξησες το μεσο ορο του υψους των δεινοσαύρων με την παρουσία σου και ξανανιώσανε. Οσο για το αγοράκι μαλλον κοριτσάκι ειναι επειδή το φοράει το ροζάκι αρα ειναι φιλη της μικρης και σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις τις παρέες της. Καλα να περνάμε ρε.

SV1GSU είπε...

Καλά να περνάς! Χικ..

Γκιώνης είπε...

http://www.hag.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=77

Ασχετο πάλι αλλα θα παραιτηθέις ή παρετήθηκες και δεν το ξέρουμε?
Ολα καλα ολα ανθηρά που λένε

Γκιώνης

SV1GSU είπε...

Το ένα δεν έχει να κάνει με το άλλο. Άστοχη η απορία σου Μήτσος. Πάντως δεν απαγορεύεται να είσαι μέλος και αναπλ. μέλος ενός συλλόγου, και τακτικό μέλος σε άλλον! Νομίζω;;

Χικ!

Γκιώνης είπε...

Ηθικά κωστα μου υπάρχει πρόβλημμα. Οτι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικό.ενα.
Δυο. Να γνωρίζεις οτι δυο καρπούζια στην ιδια μασχαλη δεν χωράνε.
Τρια. Αποφεύγεις τις κακοτοπιες και τα σχόλια.Και απο τα τελευταία έχουμε αρκετα πιστεψε με. Χωρις παρεξήγηση και πιστεύω οτι εχω το θάρρος να μπορω να κανω διαλογο μαζί σου χωρίς ιδιον όφελως.
Μακάρι να γινεις μέλος και στον ΣΡΕ και τοτε θα σε φωνάζουμε Τριμπαντο. Εισαι καλο παιδι και φιλότιμο και σου εχω πει αρκετες φορές μπράβο αλλα περιμένω να αποφασίσεις και καποια στιγμή να πάρεις θεση. Δεν ειναι κακό αλλα δεν μπορεις να λες ειδήσεις και στο μεγκα και στο σταρ και στον αντενα όσο καλος παρουσιαστής και να είσαι. Μπαι δε γουαί εχω δυο κορες 4,5 και 3 και οποια αναφορά γίνεται σε οικογένειες μάνες και παιδιά δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Και σε καποια στιγμη ειχες δικιο για τα περι οικογένειας και δεν στο ειπα μεχρι σημερα. Εξω αυτοι που αγαπάμε απο οποιαδήποτε κοντρα και κριμα στα χτυπήματα κατω απο την μέση.

Με εκτίμηση
Γκιώνης

SV1GSU είπε...

Νομίζω πως πάλι πάμε να δώσουμε έκταση σε ένα θέμα που δεν το αξίζει ρε Μήτσος! Εγώ απλά είπα πως με έχρισαν τακτικό μέλος στην ΕΕΡ. Το τί θα κάνω από κει και πέρα εγώ, ποιον θα βοηθήσω-στηρίξω, με ποιον θα πορευτώ κτλ είναι δική μου υπόθεση. Πάντως να ξέρεις πως παρωπίδες δεν μπορώ να φορέσω. Τώρα για τις μασχάλες που λές, τι δικές μου τις έχεις δει; Σαν υπόστεγο είναι! Οπότε χωράνε άνετα τουλάχιστον 2 καρπούζια, αν αυτή είναι η απορία σου. Τώρα για τα σχόλια και τις κακοτοπιές, ξέρεις έχω μια φαγούρα, που δεν μπορώ να την κάνω καλά! Αυτά άλλωστε υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.

Γκιώνης είπε...

Φιλακια

Γκιωνης

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Μεράκια είν'αυτά!!!!!
Άσε τόν άνθρωπα να εκφραστεί όπως γουστάρει ρε Μήτσε!!!!Τίς δυνάμεις του (καί τις δυναμικές του) τίς γνωρίζει ο καθένας (για την πάρτη του) καλύτερα.Νομίζω??
Άν καταλαβαίνεις ότι μπορείς και αλλιώς,κάντο ρε φίλε!!!!Στό κάτω-κάτω της γραφής όλοι κρινόμαστε "εκ του αποτελέσματος"(και εκ των υστέρων...Λέω εγώ!!) Μόνο, Μακρυά απ' τις στραβές!!(Ξαναλέω εγώ...)Και καλά κουράγια φίλε!!..
73 de SV2LLJ