Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Νέες αφίξεις!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Το νέο μου απόκτημα, ένας τερατώδης ρότορας της Hy Gain!! Το μοντέλο που... ακούει ο κύριος είναι το HAM-V. Ο controller που τον συνοδεύει είναι ολοκαίνουριος και αχρησιμοποίητος, σε αντίθεση με το "κτήνος", που είναι μεταχειρισμένο, αλλά σε πολύ καλή κατάσταση! Παρόλο τον όγκο του όμως, είναι φτιαγμένος μάλλον από κάποιο κράμα αλουμινίου, και γι'αυτό είναι σχετικά ελαφρύς! Χαρές που θα κάνει ο σπιτονοικοκύρης μου, μόλις τον δει πάνω στον ιστό μαζί με τις υπόλοιπες κεραίες...


  
Δείτε τη σύγκριση μεγεθών, του ρότορα με ένα μπουκάλι νερού 1,5 λίτρου!
Βοηθάτε στο σήκωμα αδέρφια!!!!


Σας αφήνω τώρα, πάω να τσιμπήσω κάτι για πρωινό! 
Guten Tag!!

73

8 σχόλια:

Andreas είπε...

Κώστα συγνώμη, αλλά μέτρο σύγκρισης μπουκάλι νερού Μιτσικέλη; Μπορείς σε παρακαλώ να βάλεις φωτογραφία με ένα μπουκάλι GARGARO, (εκτός αν το Μιτσικέλι είναι χορηγός οπότε πάω πάσο).
Πέρα από τη πλάκα "καλοτάξιδο" και καλές επαφές.

SV1GSU είπε...

Ανδρέα, ε ναι λοιπόν, το Μιτσικέλι είναι χορηγός! Άσε που το μπουκάλι δεν έχει μέσα νερό, αλλά τσίπουρο! Μεταξύ μας όμως, μην το πεις πουθενά έέέ!!

SV1GSU είπε...

Χικ!!

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Κώστα, με γειά και καλοδούλευτο το νέο σου απόκτημα. Πράγματι είναι ακριβώς όπως μου τον είχες περιγράψει, τόσο σε εμφάνιση όσο και στις διαστάσεις. ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! Εντυπωσιακός!
Άντε με το καλό να τον εγκαταστήσεις. Όσο για τον σπιτονοικοκύρη, πιστεύω πως αν του δώσεις να πιεί από το περιεχόμενο της φιάλης … ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ, τότε θα σου επιτρέψει όχι μόνο πύργο, ρότορα και κεραίες να τοποθετήσεις πάνω στην ταράτσα, αλλά μέχρι και το αμάξι σου να παρκάρεις!!!

Πολλά 73, χικ!

Γκιώνης είπε...

Κωστα καλορίζικος ο ροτορας. Μια καθαρά τεχνική ερώτηση. Σούβλα προσαρμόζεται επάνω του? Σκεφτομαι να πάρω κάτι αντίστοιχο αλλα να μου ειναι χρήσιμο και το Πασχα γιατι το θέλω για το εξοχικό. Βαλε καμια φωτό όταν όλα τα ανεβάσεις εις την ταράτσα και αν θες βοήθεια ευχαρίστως να τρέξουμε να σου κρατάμε το μπουκάλι.

Γκιώνης

SV1GSU είπε...

Ρε συ Μήτσο, αυτό το "μοτέρ" δεν συμφέρει για να γυρίσεις κατσικάκι το Πάσχα! Αυτό κάνει για βροντόσαυρο και πάνω. Οπότε κάνε μια βόλτα μέχρι το Praktiker....

SV2LLJ GIANNIS είπε...

Τρελλοκομεία!!!ε, τρελλοκομεία!!!!Μεγιά το ΤΕΡΑΣ ΚΏΣΤΑ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ!!SV2LLJ

Γκιώνης είπε...

Πηγα στο Praktiker και ρώτησα για το Μιτσικελη αλλα μου ειπαν οτι δεν το ειχαν φέρει ακόμα. Εισαι σίγουρος οτι ετσι λέγεται?
ρε συ γιαννη αυτο το παιδι δεν λεει να καταλάβει οτι άμα μαζευτούμε όλοι οι καλοί το κατσικάκι δεν θα φτάσει. Πες του τιποτα βρε αγορι καλό.
Πριν μια εβδομάδα είχε ενα ωραιο ντοκιμαντερ στην ΕΤ με κάτι QRL συνέδελφους σου που γυρνάγανε όλη την ευρώπη και σε σκεφτόμουνε ρε μπαγάσα. Βεβαια αυτοί τα λέγανε σε CB απαπαπαπαπαπαπα αλλα ήταν ωραίο ψαξε να το βρεις.


Φιλια πολλα σε ολους
Παντα τέτοια ρε παιδί μου.
Παράκληση: Κωστα τωρα που θα μιλάς με την στρατόσφαιρα μην μας ξεχάσεις εεε?

Γκιώνης