Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

2011...

Αφιερωμένο (το παρακάτω τραγουδάκι)...
  • Σε αυτούς που διαθέτουν (αληθινό)  χιούμορ,
  • σε αυτούς που προβλέπουν το μέλλον,
  • σε αυτούς που προσπαθούν να μας σπάσουν τα νεύρα (...άλλα μας σπάνε),
  • σε αυτούς που τα βάζουν με τις οικογένειες των άλλων,
  • σε αυτούς που γράφουν επώνυμα αλλά και... επώνυμα,
  • σε αυτούς που καταφέρνουν να κάνουν άνω κάτω την ραδιοερασιτεχνική κοινότητα με οποιονδήποτε τρόπο
  • σε αυτούς που κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή των άλλων (μικροί τους αγνοούσαν όλοι)
  • σε αυτούς που ψάχνουν με την καραμπίνα για... πελάτες & θύματα       (και τα βρίσκουν),
  • στους φανατικούς οπαδούς των Bee-Jyyyyζζζζ! (Άσχετο???)
  • και στους γεννετιστές.... (Πάλι άσχετο??)

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!
Χικ χικ...


29 σχόλια:

Γκιώνης είπε...

Αγαπητέ ιδιοκτητη του παροντος μπλογκ. Αληθεια πως θα μας αντέξεις το 2011?
Παντως ενα καλό κρασι θα το πιουμε μεσα στη χρονια που μας ηρθε.
Με τις θερμοτερες ευχές καλά να περνάμε. ΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Αυτές τις μέρες που όλοι δίνουν ευχές, εσύ διαλέγεις να πετάξεις λάσπη και χολή.
Αν τιμάς πραγματικά τα παντελόνια που φοράς, να κατονομάσεις τον κάθε ένα για τον οποίο πετάς την λάσπη σου και τις βρομιές σου.
Δέκα φτυαριές λάσπης ρίχνεις, δέκα ονόματα περιμένω να διαβάσω.
Όχι ότι περιμένω πολλά πράγματα από έναν ψεύτη και κοινό συκοφάντη αλλά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!

Ανώνυμος είπε...

οπου γαμος και χαρα ο....η βασιλω πρωτη...

καλη χρονια και ειναι οπως τα εγραψες

ο Κρητικος

SV1GSU είπε...

Τάκη, έχεις έλλειψη του χιούμορ. Τα πάντα γράφονται όπως πάντα με αρκετή δόση χιούμορ. Που την είδες τη χολή και τη λάσπη, δεν σε καταλαβαίνω...
Καλή χρονιά!

takis perreas είπε...

Εγώ όμως όταν σου ζητώ να τους κατονομάσεις "...αν τιμάς πραγματικά τα παντελόνια που φοράς...", δεν αστειεύομαι καθόλου.

Amateur Radio interest of SV1CDY είπε...

Sini8os pareksigite opios blepi ton eaftotou mesa apo afta pou diabazei.se opion simbeni efto tote exi o idios to problhma & oxi aftos pou to grefi.oi radioerasitehnika aniparkti ehoun os monadiki asxolia to blog.poli apla kosta agnoiste tous olous aftous.kali xronia.

de la kukos
de la bubis
de la gionis
de la pagalos
de la skulikis
de la gekas
= de la giannhs.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις μέρες που όλοι δίνουν ευχές, εσύ διαλέγεις να πετάξεις λάσπη και χολή.

Kώστα έχω την εντύπωση ότι ο Τάκης ήθελε να στείλει το σχόλιο του στον καζαμία ,αλλά έκανε λάθος και το έστειλε σε εσένα .Οπότε αγνοήσετο.

ΔΑΝΑΗ

SV1GSU είπε...

Τάκη, πάσχεις από έλλειψη του χιούμορ. Αν όμως επιμένεις στο αίτημά σου, πήγαινε πρώτα να απαιτήσεις τα ίδια που ζητάς εδώ, από κάπου αλλού. Εκεί δηλαδή που έσπευσες να δώσεις πρώτος πρώτος συγχαρητήρια για τα γραφόμενα του blogger! Εκεί όπου στα πλαίσια του δικού του χιούμορ, και στο πνεύμα των ...άγιων ημερών, δεν διστάζει να περιλάβει στο μενού του και μικρά παιδιά, θέλοντας να πικάρει.
Αλλά εγώ φταίω που δεν του έχω ανοίξει το κεφάλι ακόμα...
Δεν θέλω βέβαια να φτάσω εκεί, κάποτε παραλίγο κάποιος άλλος να του το κάνει και τότε ...κοκοκο
Πρακτική που έχεις ακολουθήσει και εσύ, όταν επέστρεψε τις παρόλες και τις λινάτσες που άλλος είπε, σε μένα και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μου.
Σταμάτα λοιπόν να απαιτείς, και τρέχα να δώσεις ξανά τα συγχαρητήριά σου, στο μέντορά σου!
Και όσο για τα παντελόνια που φορώ, από κοντά θα καταλάβεις αν τα τιμώ ή όχι!
Και αν δεν το έχεις καταλάβει, εδώ πια είσαι ανεπιθύμητος.

Γκιώνης είπε...

oi radioerasitehnika aniparkti ehoun os monadiki asxolia to blog.

Εχεις επιλέξει ελληνααγγλικά για να αποφύγεις το κράξιμο της ανορθογραφίας σου.
Για πες το μας σε ελληνικά?

Εκτος αν προσπαθείς να μαθεις αγγλικά οποτε καλή συνέχεια.

Εσυ παντως κακος εχεις μπλογκ. Η μαλλον κακος ονομαζεσε μπλογκερ απο τη στιγμή που αρνείσε σχολια. Ετσι και εμεις καπου πρεπει να βρουμε μια φωλίτσα να κράζουμε τον πονο μας.

Τωρα αν θεωρήσε και ραδιοεραστέχνης με cq Facebook δεν μπορώ να το κρινω. Παντως πατεντιαρης εισαι.

Παντως κυριες και κυριοι ευχομαι να ειμαστε όλοι καλά και να τα λέμε.

Νομιζω οτι κανενας δεν θα επρεπε να ειναι ανεπιθύμητος απο πουθενα.
αυτοί χολή, εμεις στομάχι.

Δανάη φιλάκια πολλά κοπέλα μου. Και σε μηνμόνευσα και ευχές σου έστειλα αρχες του χρονου που ειναι.

Γκιώνης

takis perreas είπε...

Λες πολλά κι εγώ το μόνο που σου ζήτησα, είναι να δώσεις τα ονόματα.

Αν με χτυπήσεις, θα επιβεβαιώσεις τον "ανδρισμό" σου?
Έλα να το κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

τελικα sv1cdy εγω ειμαι το ελεφαντακι η ο παγκαλος? εχω 2 ονοματα τελικα ε?
δεν ντρεπεστε λεω εγω.
sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

αληθεια ρε GSU εσυ τι σοι χιουμορ διαθετεις?
sw1jgw

SV1GSU είπε...

Τάκη δεν μίλησε κανείς για χειροδικία. Θα σου πω και εγώ κάτι για... DNA.
Δημήτρη μου, το χιούμορ μου κινείται στα πλαίσια του λογικού. Δεν περιλαμβάνει μωρά παιδιά, οικογένειες κτλ. Όταν θέλω να πω κάτι σε κάποιον, θα απευθυνθώ σε αυτόν και μόνο ΣΕ ΑΥΤΌΝ. Δεν θα περιλάβω στο και καλά χιούμορ μου, πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ούτε γυναίκες, ούτε μικρά παιδιά, ούτε οικογένεις. Αν λοιπόν έχεις συνηθήσει σε τέτοιου είδους χιούμορ, και σου αρέσει, σπεύσε και συ για συγχαρητήρια. Κρίμα γιατί νόμιζα πως είσαι ένα επίπεδο πάνω από τους "φίλους" σου...

Ανώνυμος είπε...

δεν ειδα τον γιαννη να μιλαει για οικογενειες ουτε να προσβαλει συγγενεις. αντιθετως καποιοι απο τους φιλους σου το κανουν και μην ισχυριστεις οτι δεν το ακουσες εκει στα τσιπουρα...
επισης μην ισχυριστεις οτι δεν ακουσες περι παγκαλου και "ελεφαντακι" δηλαδη οσοι τα λενε δεξια αριστερα η ο JGX που τα λεει απο αερος εχουν humor? μην τρελαθουμε κιολας....
sw1jgw

Ανώνυμος είπε...

επισης θελω να συμπληρωσω οτι με το Γιαννη διαφωνουμε σε πολλα και εχουμε αρπαχτει και στο παρελθον. Εχει ενα ιδιαιτερο Humor Ομως καυτηριαζει κακως κειμενα με καυστικο τροπο. Παραυτα ποτε δεν εθιξε κανεναν επειδη ειναι πχ καμπουρης.... Οσον αφορα για οσα γραφεις δε καταλαβα θα πρεπει να απολογηθει ο γιαννης που καυτηριασε πραγματα που ειπωθηκαν απο αερος και αφορουν σεξουαλικα υπονοουμενα , τραβεστι κτλ και δεν πρεπει να ζητησουν μια συγνωμη αυτοι που τα ειπαν και μας εκαναν ρεζιλι στις οικογενειες μας? μηπως εχετε ξεχασει τι γραφει ο νομος? γιατι οταν εγω πχ παω μια βολτα με την αραβωνιαστικια μου και εχω το 145400 στον αερα να ακουω για τα θελγητρα μιας τραβεστι... δεν το καταλαβαινω αυτο. Εαν ο συναδελφος εχει καποια ιδιαιτερα γουστα να τα μοιραστει με την παρεα του μεταξυ ουζου και τυριου και ακομπλεξαριστα οπως λενε.. σιγουρα μπορει να μην εχουν οι αγαπητοι συναδελφοι κομπλεξ και ταμπου αλλα επειδη εμεις εχουμε, επετρεψε μου να μη θελω να τα ακουω απο αερος. Στο τελος τελος γιατι να με ρωτησει η αραβωνιαστικια μου με αφοπλιστικο τροπο "καλα τετοια συζητας με τους φιλους σου?" "αυτα ειναι τα ενδιαφεροντα σας?"
δηλαδη αν ειχα ενα μικρο παιδι στο αυτοκινητο και ξεχναγα το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αμαρτωλο οπως καταντησε τους τελευταιους μηνες 145400 στο ραδιο θα ακουγε για τα γουστα του συναδελφου στο σεξ η πιο ειναι το καταλληλοτερο υψος μιας γυναικας...
Κυριοι τα σεξιστικα σχολια δεν ειναι Humor και αν εσεις το θεωρειτε humor ειναι θεμα παιδειας. ολοι εχετε συζηγους αραβωνιαστικιες γυναικες κορες... σας αρεσει να μιλανε ετσι για το αντιθετο φιλο μπροστα τους οι φιλοι σας? αυτο ειναι το καλο χιουμορ κωστα? η προσβολη με τον χειροτερο τροπο του αντιθετου φιλου? μηπως αυτο πρεπει να το ψαξετε λιγο? Ακομπλεξαριστα..

sw1jgw

Σκουλήκι είπε...

Ποταπά πτηνά του ουρανού και λοιποί παρατρεχάμενοι, Ειρήνη υμίν και ημίν.
Καλή Χρονιά σε όλους σας και έτσι να τρωγώσαστε σαν το ψυλιάρικο κουταβάκι. Ευτυχώς που εμείς τα σκουλήκια δεν έχουμε οργανα αναπαραγωγής, ως εκ τούτου δεν εχουμε και σεξουαλικά προβλήματα. Χαίρομαι πραγματικά που ένας γνήσιος blogger με βάζει στο στόμα του. Πρέπει να ειναι όμως τελείως "nuts", όπως λέμε στο "England", που βάζει σκουλήκια στο στόμα του. Μπρρρρρρρρρρρρρρρρ. Σιχασιάρη.

sv8gke είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Εδώ και αρκετούς μήνες είμαι αποδέκτης διάφορων ειρωνικών σχόλιων από την μεριά του SV1CDY.
Yes master,κόλακας,αυλικός,καλικάτζαρος,ανύπαρκτος ραδιοερασιτέχνης και το εορτινό de la gekas.
Δεν είχα σκοπό να ανταποκριθώ σε αυτά τα σχόλια,καθότι θα αρνιόταν ότι υποννοούσε εμένα μέχρι που έκανε το λογοπαίγνιο με το διακριτικό μου.

Θα ήθελα κύριε Ορφανέ να γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο συμβαίνουν όλα αυτά και εαν κάπου σας έχω θίξει να σας ζητήσω συγνώμη.

Κώστα sv1gsu επειδή είμαι φίλος(εκτός εισαγωγικών) με τον sw1jgw θα ήθελα να γίνεις λίγο πιο σαφής όσον αφορά το "επίπεδο" των φίλων του Δημήτρη.

Θυμάμαι τους χαρακτηρισμούς τουλμπάνης,συμμορία κλπ κλπ αλλά όπως θα είδες και τότε δεν ασχολήθηκα καθώς πιστεύω στο χιούμορ και ζω μέσα από αυτό.

Καλή χρονιά.
73 Μιχάλης

Ανώνυμος είπε...

Kalimera ke hronia pola se olous, vre dimitri ti pragma in touta olo parexigisis ke indriga ise , lpa k go giati den mou adapodode ta hronia polla simera sto 145.400 07-01-2011 to vradaki. Dimitri xeris oti otan kati me piraxi se kapion den tha tou haristo,thimisou tote pou me ihes stisi sto 145300,325 gia na anixis ston Nikiforo sv1eex ,k ego perimena tromara mou , itan i proti ke teleftea fora pou se haraktirisa gia ton para pano logo tote. Tora gia ta peri pagalou ilikrina ime stin diathesi sou,kapiia apo tis epomenes meres, opou thes esi,ite apo aera,ite meso tilefonou , ite dia zosis endos i ektos eer,pados to sigouro ine pos prokite gia paraxigisis, Klinodas tha ithela na ekfraso tin hara ke ikanopioisi tis dx qrp epafis pou iha sto 14285 stis 03-01-2011 14:26utc me ton 9m6bob kala milame ihe ke gamo ti diadosi +30 erhotan o bob me 5w ,am to allo akougotane oli ma oli i europe/ qrp na ton kali pedia !!!den itan diadosi afti , itan i hara tou qrp.Fon Karagian thimisou sto irodio mazi sou,73 sv1jgx

SV1GSU είπε...

Θα αρχίσω κάπως διαφορετικά. Είναι κρίμα σε ένα blog πχ εδώ, δεν αναφερθώ για άλλο, να υπάρχουν ένα κάρο σχόλια για μια ανάρτηση που μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί "σαχλαμαρίτσα" και για μια ανάρτηση κατασκευής να υπάρχουν 1-2 σχόλια.
Ίσως τελικά να μας ταιριάζει περισσότερο η καταστροφολογία, από τη δημιουργία.

Και συνεχίζω.

Φίλε Μιχάλη, χαίρομαι που έστω και για πρώτη φορά, έρχεσαι και κάνεις το σχόλιό σου στο ταπεινό αυτό blog. Μέχρι τώρα δεν μας προτιμούσες. Για το τουλμπάνης που λες, ε ναι το παραδέχομαι! Είναι 100% δική μου εμπνεύσεως. Άλλωστε και συ δίνεις τροφή για σχόλια με τη φωτο που βλέπω. Θα μπορούσε ο καθείς να σε πει έτσι ανά πάσα στιγμή. Τώρα όσο αφορά τους χαρακτηρισμούς του CDY ένα έχω να πω, και ισχύει και για το Δημήτρη:
Αν κάποιος σας αποκάλεσε έτσι όπως λέτε, το πιο καλό θα ήταν να απευθυνθείτε εκεί για τα παράπονά σας. Είτε αυτός λέγεται CDY είτε JGX είτε GSU. Η κατ' ιδίαν επαφή, μέσω τηλ ή τετ α τετ, είναι ότι καλύτερο. Τουλάχιστον όμως όλοι αυτοί απευθύνθηκαν έμμεσα ή άμεσα σε εσάς, δεν συμπεριέλαβαν στο μενού τους ούτε τις αρραβωνιαστικιές σας, ούτε την κόρη σας, ούτε την οικογένειά σας. Μέθοδο που ακολουθούν με επιτυχία "εκλεκτοί συνάδελφοι". Από κει και πέρα, παρατήρησα μια ενόχληση από μέρους σας, μόλις κάποιος αναφερθεί περιπαικτικά... εναντίον σας! Νιώθετε λοιπόν παράξενα και αντιδράτε, αυτό είναι λογικό! Παρατήρησα επιπροσθέτως και κάτι άλλο. Πως μόλις ξεκινάτε το πανηγύρι που αφορά κάποιον έξω από την παρέα σας, μαζευόσαστε όλοι μαζί και κάνετε χαβαλέ! Εκεί δεν είδα κάποια αντίδραση, να πείτε δηλαδή "ρε σεις, τι κάνουμε??"
Όταν πχ ο AUW, όπου βρεθεί και σταθεί στολίζει συναδέλφους του με τα χειρότερα λόγια, ανθρώπους που ούτε καν τους γνωρίζει νομίζοντας ότι κάνει κάτι, τρέχετε όλοι τότε και χαχαχα και χουχουχου, και μπράβο τάκη και respect και άλλα όμορφα. Δεν είδα κάποιον από εσάς, και καταλαβαίνεις ποιους εννοώ, να πει "σαν δε ντρέπεσαι". Το ντροπή σας το έχετε για άλλες περιπτώσεις, και αυτές είναι όταν θίγεστε!
Δείτε εδώ πως πρέπει να είναι ο πραγματικός ραδιοερασιτέχνης και αναρωτηθείτε, αν σας-μας αφορούν. Ειδικά τα Α,Δ,Ε, σίγουρα όχι! Σταματήστε λοιπόν να ειρωνεύεστε και να λοιδορείτε, γιατί στην ειρωνεία και στην κοροϊδία, κάποια στιγμή η αντίδραση θα είναι η ίδια και χειρότερη!

73


Και κάτι ακόμα για τον Περρέα. Σταμάτα να είσαι προκλητικός και γραφικός, σβήσε όλες τις μπούρδες που γράφεις, γιατί στα χέρια μου έχω τα επίμαχα email που σε "δίνουν", και χαλάνε την εικόνα του κυρίου "επώνυμου". Έκανες το μοιραίο λάθος αλλά μάλλον δεν το πήρες είδηση. Αν ήσουν έξυπνος δεν θα έκανες τέτοια γκάφα...
Τρέχα τώρα να ψάξεις τα... σωμένα σου, και θα καταλάβεις το λάθος σου.

Κου κου....

Ανώνυμος είπε...

Μανο επειδη προφανως εχεις τη μυγα και μυγιαζεσαι πες μου σαν αντρας ειναι αληθεια η ψεματα οτι πριν λιγες μερες μεσημερι βγηκες στο 400 και φωναζες ειναι εδω ο δημητρακης που ειναι το ομοιοωμα του παγκαλου? πες μου σαν αντρας προς αντρα.
εγω μια συγνωμη θα τη δεχτω και θα το ξεχασω γιατι δεν εχω προβλημα με τον εαυτο μου
αλλα μη πας να με βγαλεις και τρελο ε?
sw1jfw

takis perreas είπε...

"...Όταν πχ ο AUW, όπου βρεθεί και σταθεί στολίζει συναδέλφους του με τα χειρότερα λόγια, ανθρώπους που ούτε καν τους γνωρίζει νομίζοντας ότι κάνει κάτι..."
Ποιούς και πότε Κωστάκη?
ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ?

"... Έκανες το μοιραίο λάθος..."
Εδώ είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα.
Δείξε το, και απόδειξέ το, το "μοιραίο λάθος" μου.
Και επ΄ευκαιρία της απόδειξης, θα τιμήσεις τελικά τα παντελόνια που φοράς, να μας πεις σε όλους εδώ στην παρέα μας, σε ποιούς αναφέρεσαι με χιούμορ "και καλά"?

SV1GSU είπε...

Λόγω ηλικίας δεν σε παρεξηγώ για την αμνησία που σε κυνηγά. Και να ήταν μόνο η αμνησία...
Πάντως δεν μας απάντησες, τη γκάφα σου την κατάλαβες??

SV1GSU είπε...

Και τις απαιτήσεις σου, αλλού παλικάρι εντάξει??

takis perreas είπε...

Τι να σου πω ρε Κώστα?
Χάνω την ώρα μου και τα λόγια μου.
Δεν έχεις το θάρρος καν, να μου πείς ότι μερικές από τις φτυαριές αφορούν εμένα.
Λες και δεν καταλαβαίνει κάποιος.
Όπως καταλαβαίνει ότι είσαι άδικος για να μην το πω διαφορετικά.
Για μια φορά ακόμα σε προκαλώ να δείξεις σε όλους μας (γιατί είμαστε όλοι εδώ) το "μοιραίο μου λάθος" και μου το ρίχνεις στα γεράματα!
Σου ζητάω να μας πεις όλων εδώ ΠΟΥ και ΠΟΤΕ "όπου βρεθώ και όπου σταθώ" έχω κακολογήσει, και πάλι δεν απαντάς!

Όλα τα έχεις δεις στην πλάκα και στον χαβαλέ.
Ακόμα και στην απώλεια του κοννέκτορα, φτηνό πνεύμα πούλησες.
Το έχεις λίγο να χάνεις 6W στα 25W τη εξόδου "και καλά"!
Ακόμα και τώρα δεν το έχεις διορθώσει.
Ήπια στο είπα και σε συμβούλευσα να αφήσεις το υφάκι γιατί χαλάει ότι άλλο.
Δεν θα αδειάσω άλλο το κεφάλι μου μα γεμίσω το δικό σου.
Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός.
Μακριά από εμένα.

SV1GSU είπε...

Επιτέλους θα ηρεμήσουμε από σένα! Πάντως το ότι δεν το διόρθωσα, δεν σημαίνει πως δεν το έλαβα και υπ'όψιν μου.
Ένιωσες όμως και συ Τάκη, πως είναι να ασχολείται κάποιος μαζί σου. Μόλις σε σχολιάσουν, τρελαίνεσαι! Το ίδιο ίσως να ένιωθε πχ και ο JRM, ο ΑΜΑ, και άλλοι που ίσως τώρα μου διαφεύγουν.

Καλό Σ/Κ

takis perreas είπε...

Και σένα ποιός σε έβαλε δραγουμάνο στα κάκαλα του SW1JRM και του SV1ΑΜΑ και όποιου άλλου?
Τους κατηγόρησα επώνυμα και ΑΝΤΡΙΚΙΑ (κάτι που εσύ "αδυνατείς" να καταλάβεις και να νοιώσεις) και δεν τους αρνήθηκα το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού των.

Θέλεις να μου πεις εμένα και όλων εδώ, ότι ο SV1AMA έχει δίκιο όταν λέει ότι η συχνότητα του 14.285MHz είναι Ελληνικό καφενείο και διώχνει με παρεμβολές όποιον άλλο τολμήσει να "προσβάλει τα πάτρια"?
Δεν πάει να λέει IARU reg.1 και το Band Plan.
Θέλεις να πεις ότι πραγματικά ο SW1JRM έκανε επαφή με τον JY1A κατά την διάρκεια της μάχης ή κάπου εκεί κοντά. Ας μας δείξει την QSL να μας/μου βουλώσει το στόμα!

Συνέχισε, είσαι σε καλό δρόμο να τους εκθέτεις χωρίς να έχουν λόγο και γνώση.
Τελικά θα τα τιμήσεις τα παντελόνια που φοράς και θα μου πεις σε ποιους αναφέρεται το "χιούμορ" σου?
Θα μου δείξεις το "μοιραίο μου λάθος" ρε Α-ΤΙΜΕ?
Τέτοια πέτσα Κρητική κουβαλάς?
Θεωρούσα ότι στο νησί είσαστε λεβέντες.
Κοιτάτε ρε κάτι Κρητικολεβέντες!!!
Μην με κάνεις να έρθω ξανά εδώ.

sv8gke είπε...

Κώστα καλησπέρα,
συγνώμη για την κατάχρηση της φιλοξενίας στον χώρο σου.

Αντίστοιχη ευαισθησία δεν σε είδα να έχεις προς τον sv1cdy που μέσα από τον δικό σου χώρο επίλεξε να κάνει μαθηματικές εξισώσεις!!

Ομως οφείλω να σεβαστώ αυτήν την επιθυμία σου.Γι'αυτό τον λόγο ότι έχω να πω επί του θέματος θα γίνει μέσα από τον οικείο σε μένα χώρο.....του Ακατανόμαστου.

73 Μιχάλης

SV1GSU είπε...

Και κάτι μικρό για την KBS που έσπευσε και αυτή να υπερασπιστεί τους φίλους της, και καλά έκανε:
Ποτέ δεν ήταν σκοπός μου η δημοσιότητα. Αυτά είναι προνόμια και επιδιώξεις άλλων. Άγνωστος ήμουν, και έτσι θέλω να παραμείνω. Όμως όταν με ενοχλούν κάποια πράγματα, θα βγω και θα αντιδράσω. όπως ακριβώς έκανες εσύ στο παρελθόν, και κάνεις και τώρα. Το να περιλάβει κάποιος στην ανάρτησή του κοροϊδευτικά ένα κοριτσάκι 18 μηνών, αυτό τουλάχιστον είναι αμετανόητη γαϊδουριά και αναισθησία! Αυτό, όλοι εσείς οι φίλοι του blogger τρέξατε να το χειροκροτήσετε! Μπράβο σας... έτσι δείχνετε επίπεδο.
Επίσης υπάρχει και το άλλο μπουμπούκι. Αυτό, που επέστρεψε σε μένα και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, τις παρόλες και τις λίνάτσες που τον στόλισαν. Για μένα πείτε ότι θέλετε κυρίες και κύριοι, όμως με την οικογένειά μου κοντά τα κουλά σας! Εγώ σέβομαι και δεν βάζω στο στόμα μου την οικογένεια κανενός, και έτσι θα έπρεπε να γίνεται. Όμως όταν τελειώσουν τα επιχειρήματα και η ψυχραιμία, αρχίζει το ψέμα και η μ@λ@κι@. Αν εσύ προσωπικά είσαι "ελαφρών οικογενειακών ηθών", τότε πρόβλημά σου. Εγώ δεν είμαι!

Επίσης λες:

""Κι έτσι κατάντησαν τα ελληνικά ρ/ε blogs να είναι ένας ψηφιακός κοπρώνας, όπου ο κάθε κακομοίρης, μαφιόζος και μικρομαφιόζος αλλά και πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας να βγάζουν τα απωθημένα τους, τον πόνο τους, τον φθόνο τους, επώνυμα κι ανώνυμα και πάντοτε ατιμώρητα.""

Εκεί που τα γράφεις αυτά, και επικροτείς ένα κάρο μπούρδες, διαβάζεις προσεκτικά τις αναρτήσεις ή τρία πουλάκια κάθονταν??? Μάλλον το φαινόμενο της ηθελημένης αμνησίας είναι άκρως διαδεδομένο στις μέρες μας. Ή ακόμα χειρότερα το φαινόμενο της παρωπίδας!

""Ε και κάνουμε και καμιά κεραία με 2-3 ανακλαστήρες, 3-4 feedpoints και κανά 2 μπουμ, έτσι για ξεκάρφωμα ότι είμαστε και καλά ραδιοερασιτέχνες""

Φτιάξε και συ κάτι, και τότε μίλα! Ή αλλιώς διέθεσε μερικές χιλιάδες ευρώ, και μην μας ζαλίζεις.

SV1GSU είπε...

Τάκη στο καλό και από το πεζοδρόμιο. όλο φεύγεις και όλο εδώ γύρω είσαι!Μιχάλη SV8GKE, σέβομαι αυτά που λες. Μπορείς όποτε θέλεις να έρχεσαι και να λες τη γνώμη σου. Είσαι ευπρόσδεκτος εδώ.