Τον σωστό ραδιοερασιτέχνη δεν τον κάνει το γαμάτο shack, οι 3 πύργοι, οι 10 κεραίες, τα 145.874 qso, οι αμέτρητες DX pedition, τα 25 dxcc και το πιασάρικο blog του, αλλά ο χαρακτήρας του (βασικό!), η αντιμετώπιση των συναδέλφων του (βασικότατο!!), και η βοήθειά του στους άλλους ραδιοερασιτέχνες, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!
Ονειρεύομαι την ένωση του Ελληνικού ραδιοερασιτεχνισμού κάτω από έναν ενιαίο φορέα, δίχως μίση, πάθη, και γκρίνια!

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

2m/qrp SPRING QSO PARTY (phone & digi)

Ξανά στον ΑΕΡΑ....

Σας καλούμε στο ανοιξιάτικο qso party στα 2m/qrp
Ημερομηνία 21/03/10.
Έναρξη 11πμ (ώρα Ελλάδος) αμέσως μετά τις ανακοινώσεις του R1.
Ώρα λήξης… ανάλογα με τις αντοχές μας/σας!

Συχνότητες:

SSB
144.250 – 144.350MHz  (εκτός του 144.300+/- 5KHz)

PSK31
144.135MHz (SSB)

Θέση μας: Καταφύγιο Φλαμπούρι, Πάρνηθα (KM18ud)





Απαραίτητη προϋπόθεση (εκτός του διακριτικού και της αναφοράς λήψης) να γνωρίζετε και να δηλώνετε το locator του σημείου εκπομπής σας.

Ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή φορητών σταθμών, τροφοδοτούμενων με μπαταρία, όπως θα κάνουμε και εμείς (καιρού επιτρέποντος).

Σκοπός του qso party πέρα από την χαρά της ραδιοεπικοινωνίας και της γνωριμίας νέων φίλων, είναι να βελτιωθούμε στη χρήση φορητών συσκευών, στην τήρηση των διαδικασιών ραδιοεπικοινωνίας, στην εφαρμογή του bandplan και στην καλή συμπεριφορά στον  αέρα.

Θα γίνει ιδιαίτερη προσπάθεια για επικοινωνία με μακρινούς σταθμούς. Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια του πάρτι και ειδικότερα κατά το διάστημα 12:00 – 12:30, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και προτεραιότητα σε τυχόν μακρινούς σταθμούς.

Μπορείτε να στείλετε τις qsl κάρτες σας μέσω bureau ή απευθείας στον σταθμό με τον οποίο  είχατε επαφή. Για απευθείας αποστολές, στείλτε επιπλέον ένα φάκελο με τα στοιχεία σας στη θέση του παραλήπτη για απάντηση (S.A.E.). Οι κάρτες θα απαντηθούν με τον ίδιο τρόπο που θα παραληφθούν.

Δώστε το παρόν στις συχνότητες!

73
Για το Athens QRP Group
sw1jgw - Δημήτρης, sv1grn - Παναγιώτης

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:
Ξημερώματα Κυριακής εργάζομαι 00:00-05:00
Πιστεύω να μπορέσω να σας βρω στον "αέρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: